Mannens sexigaste kroppsdelar – enligt kvinnorna

Detta är enligt kvinnor mannens mest sexigaste kroppsdelar

Vad tycker du är den sexigaste kroppsdelen på män i allmänhet och din egen i synnerhet? Är det ögonen? Hans rumpa? Eller hans mun? Den brittiska webbsajten askmen.com har frågat ett hundratal kvinnor om vilken kroppsdel de finner sexigast på mannen – här är topp 10-listan.
09 november, 2015

Det är inga superöverraskningar som levereras: rumpan vinner och både magmuskler och en kittlande tunga (?) hamnar på topp 10. Vi saknar dock både ögonen och hjärnan på listan, men kanske räknas de inte som ”kroppsdelar”? Undertecknad lägger hur som helst hjärnan högst upp, tätt följt av ett par vackra ögon – vem vill vara ihop med ett par biceps? Hur som – de 10 manliga kroppsdelar som kvinnor älskar mest är, enligt undersökningen, dessa:

1. Fast rumpa

Kvinnor är inte så annorlunda än män, visar undersökningen. På förstaplatsen brukar ofta rumpan hamna på både mäns och kvinnors topplista.

2. Lagom penis

Exakt vad som menas med detta är dock något oklart. Kvinnorna angav att det var viktigt med en ”bra storlek”, och definierade bra som ”inte för liten” och ”inte för stor”. Måttlig, alltså.

3. Markerade magmuskler

Det är ingen överraskning att många kvinnor gillar magrutor. Nästan lika tilltalande är en slät och platt mage. ”Ingen kvinna vill ha sex med en man som först måste lyfta på magen”, menade många kvinnor.

4. Slanka höfter

Smala höfter, i kombination med en bred överkropp, är den mest attraktiva kroppsformen. Särskilt det inbuktande området mellan revbenen och höftbenen lyftes fram som oemotståndligt.

5. Hygieniska händer

Ganska otippat har ordet ”hygieniska” smugit sig in på topplistan. Betyder det att de flesta män går runt med smutsiga händer?

6. Kittlande tunga

Om det finns en talang som kvinnor särskilt uppskattar så är det en mans förmåga att använda tungan, avslöjar undersökningen. På vilket sätt angavs dock inte.

7. Läckra läppar

Strax efter tungan värdesätter kvinnor en mans mun. Mjuka, fuktiga och kyssvänliga ska de tydligen vara.

8. Utbuktande biceps

Stora och välformade biceps betyder inte bara styrka, det vittnar också om att mannen tar väl hand om sin kropp. Och kvinnor älskar män som tar hand om saker.

9. Välformad bröstkorg

Precis som många män, kan även kvinnor fantisera om bröst. De flesta kvinnor i undersökningen angav att de gillade åtsittande t-shirts som gav en antydan om vad som dolde sig därunder.

10. Breda axlar

Väl markerade och breda axlar tolkas som ett tecken på manlighet. Till skillnad från stora biceps är denna punkt inte beroende av träning. Alltid en tröst för någon.

Läs mer:

Här är de sexigaste namnen i Sverige – är du med på listan? 

Yrkesgruppen som vi kvinnor tycker är sexigast