Icona pop – stjärnor i Nikes nya höstkampanj!

23 sep, 2014 
AvLisa Arnell
Annons
ICONA-POP-ELLE-NIKE

Tidigare i år var ELLE med när Icona pop (Aino Jawo och Caroline Hjelt) spelade in en reklamfilm för Nike. Det har varit superhemligt fram till nu – men i dag släpptes filmen med musikduon. Filmen är del i Nikes höstkampanj där deras ikoniska tagline Just do it står i fokus.

Reklamfilmen spelades in på Ibiza tidigare i år och är regisserad av coola musikvideoregissören Melina Matsoukas (mer om henne senare!). Vi var med och spanade in allt, från makeup och styling via omtagningar och testhopp till skarpt läge, och ställde givetvis ett helt gäng frågor till tjejerna. Hela intervjun med Icona pop kan du läsa i ELLE nr 11.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

icona-pop-nike-set


Caroline och Aino under inspelningen.

Vilket är ert bästa träningstips?

– Vi reser hela tider och vi måste hålla oss i form för att kunna stå på scen varje kväll och må bra fysiskt och även psykiskt. Träning är det bästa sättet att hitta fokus när vi har mycket att göra. Vårt bästa tips är att göra det till något roligt, blanda träningsformer och dra nytta av alla olika platser vi reser till. Vi försöker alltid vara utomhus och testa nya sporter, hajka och springa . Intervallträning is the shit!

Mer info om själva kampanjen hittar du på Nike.com, där du också kan ta del av utmaningar, lägga upp ditt eget träningsschema – och shoppa träningskläder så klart.

av LISA ARNELL foto NIKE

NIKE-ICONAPOP-hopp
Annons