Gina tricot och Aim´n släpper träningskollektion ihop!

03 jan, 2019 
AvLisa Arnell
För oss som gillar träningskläder är svenska märket Aim´n inget nytt – men för allmänheten kommer märket nu att bli än mer känt. I januari släpps en träningskollektion i samarbete mellan Aim´n och Gina tricot.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Halmstadsbaserade sportklädesmärket Aim´n startades 2013 av vännerna Tekla och Helen, och idag säljs deras kläder över stora delar av världen. Samarbetet med Gina tricot beskrivs som ”feminint och färgstarkt” och består av både träningsartiklar och plagg, för alla kroppstyper.

– Att vi har fått möjlighet att designa en kollektion tillsammans med Gina Tricot är mer än vad vi någonsin vågat drömma om, säger säger Tekla Acs i en kommentar. Det bevisar ännu en gång att inga drömmar är för stora och hur viktigt det är att våga tro på sig själv. (…) Samarbetet känns klockrent då båda varumärkena står för girl power, glädje, självsäkerhet och mode. Att gå ut med nyheten är ett av aim’ns absolut stoltaste ögonblick, och då kommer vi förstå att det inte bara är en dröm, säger Tekla.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Anna Appelqvist är brand director på Gina Tricot och tycker att samarbetet är en perfect match.

– Träningskollektionen är supersnygg och tillsammans med Tekla och Helen från aim’n har vi lyckats fånga ett starkt girl power-uttryck med en superschysst look. Här finns något som passar för alla tjejer, oavsett vem du är. Detta blir den perfekta starten på det nya året för alla som vill drömma stort och sikta högt, säger Anna.

Kollektionen släpps i butik och online den 10 januari.

Träningsplagg från Gina tricot och AImn
Aimn och Gina tricot lanserar träningskläder
Annons