BACK i exklusivt designsamarbete med Nike under JDI-Weekend

26 jun, 2015 
AvAnja Forsnor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nu i helgen är det dags för Nikes Just Do It-Weekend i Stockholm där storstadstjejens löpning och träning ska tas till nästa nivå. Inför den energifyllda helgen har Nike i samarbete med modeskaparen Ann-Sofie Back tagit fram ett smycke (medalj), ett linne och en tygväska i limiterad upplaga som ges till alla tjejer som deltar i Just Do It Weekend.

Läs även:

Film från läsarminglet på Nike Snkr Studio >

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Magisk lördag på Just Do It Weekend >

Ann-Sofie Backs personliga uttryck har väl inte undgått någon de senaste åren. Det kännetecknande BACK-trycket på både väskor, klänningar och mössor har blivit en återkommande inslag hos modemedvetna män och kvinnor. Hennes karakteristiska design speglar på ett tydligt – och snyggt – sätt hur sport– och modevärlden rört sig allt närmare varandra.

– Jag brukade ha ett komplicerat förhållande till sport och särskilt löpning. Men sedan jag började springa så känns det som att jag har tagit kontroll över min kropp, för första gången sedan jag var ett barn tillhör mina ben mig, säger Ann-Sofie Back själv.

Annons

– Jag är ofta inspirerad av sportkläder i min design, kanske på grund av det här motsatsförhållandet.

Den exklusiva tygväskan har den karakteristiska BACK-logotypen på axelremmen och påminner till utseendet mycket om BACK:s egen tygväska. Den här väskan ges endast i limiterad upplaga till de tjejer som deltar på Just Do It Weekend Stockholm.

För deltagare i NTC Tour (som är en del av Just Do It-Weekend) har Ann-Sofie Back designat en egen version av Nikes linne i Dri-fit. Det limiterade plagget pryds av de stora bokstäverna som kännetecknar hennes design och ges till samtliga deltagare i NTC Tour.

jdi weekend ann sofie back

Alla deltagande tjejer, både de som springer Nike Women’s 10k och de som tränar under NTC Tour, får också ta emot en specialdesignad medalj. Medaljen som kommer i form av ett halsband.

De exklusiva BACK-produkterna kommer inte att finnas till försäljning utan är enbart tillgängliga för de deltagare som är anmälda till Nike Women’s 10 km Stockholm eller NTC Tour Stockholm.

MER LÄSNING:

Missa inte sommarens stora träningshelg – Just Do It Weekend ›

Plaggen som håller dig sval (och snygg!) under sommarträningen ›

Annons