BACK i exklusivt designsamarbete med Nike under JDI-Weekend

26 jun, 2015 
AvAnja Forsnor
Annons

Nu i helgen är det dags för Nikes Just Do It-Weekend i Stockholm där storstadstjejens löpning och träning ska tas till nästa nivå. Inför den energifyllda helgen har Nike i samarbete med modeskaparen Ann-Sofie Back tagit fram ett smycke (medalj), ett linne och en tygväska i limiterad upplaga som ges till alla tjejer som deltar i Just Do It Weekend.

Läs även:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Ann-Sofie Backs personliga uttryck har väl inte undgått någon de senaste åren. Det kännetecknande BACK-trycket på både väskor, klänningar och mössor har blivit en återkommande inslag hos modemedvetna män och kvinnor. Hennes karakteristiska design speglar på ett tydligt – och snyggt – sätt hur sport– och modevärlden rört sig allt närmare varandra.

– Jag brukade ha ett komplicerat förhållande till sport och särskilt löpning. Men sedan jag började springa så känns det som att jag har tagit kontroll över min kropp, för första gången sedan jag var ett barn tillhör mina ben mig, säger Ann-Sofie Back själv.

Annons

– Jag är ofta inspirerad av sportkläder i min design, kanske på grund av det här motsatsförhållandet.

Den exklusiva tygväskan har den karakteristiska BACK-logotypen på axelremmen och påminner till utseendet mycket om BACK:s egen tygväska. Den här väskan ges endast i limiterad upplaga till de tjejer som deltar på Just Do It Weekend Stockholm.

För deltagare i NTC Tour (som är en del av Just Do It-Weekend) har Ann-Sofie Back designat en egen version av Nikes linne i Dri-fit. Det limiterade plagget pryds av de stora bokstäverna som kännetecknar hennes design och ges till samtliga deltagare i NTC Tour.

jdi weekend ann sofie back

Alla deltagande tjejer, både de som springer Nike Women’s 10k och de som tränar under NTC Tour, får också ta emot en specialdesignad medalj. Medaljen som kommer i form av ett halsband.

Annons

De exklusiva BACK-produkterna kommer inte att finnas till försäljning utan är enbart tillgängliga för de deltagare som är anmälda till Nike Women’s 10 km Stockholm eller NTC Tour Stockholm.

MER LÄSNING:

Annons