Ariana Grande: "Terapin räddade mitt liv"

06 nov, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Världsstjärnan Ariana Grande tog till Twitter för att tala om psykisk ohälsa – och responsen från fansen blev enorm.
Annons

Sångerskan Ariana Grande har haft det riktigt tufft den senaste tiden. För drygt en månad sedan avled hennes ex-pojkvän Mac Miller av en överdos och nyligen bröts också förlovningen mellan henne och fästmannen Pete Davidson. Och ingen kan väl glömma det tragiska bombattentatet i Manchester förra året, då 22 personer miste livet under stjärnans konsert.

Sådana händelser skulle vara traumatiska för vem som helst, men att dessutom vara en offentlig person som ständigt granskas av omvärlden har inte gjort det lätt för Grande att gå vidare.

För att få hjälp med att bearbeta vad som hänt går sångerskan i terapi, något hon tidigare talat öppet om. 25-åringen, som även lider av ångest, berättar nu på Twitter att terapin räddat hennes liv flera gånger om.

Helt ärligt så har terapin räddat mitt liv flera gånger. Var inte rädd för att be om hjälp. Du måste inte leva i konstant smärta och det går att bearbeta trauma. Jag har en lång väg kvar, men att bara vara medveten om det är en början”, skriver Ariana Grande i sitt inlägg.

Annons

Inlägget har fått hundratusentals reaktioner från stöttande fans som uppskattar att sångerskan vågar prata om psykisk ohälsa.

Så glad att du använder din plattform för att lyfta det här”, skriver en av hennes följare.

Tack för att du bidrar med att minska stigmat kring psykisk hälsa och terapi, lyder en annan kommentar.

För bara några dagar sedan släppte stjärnan också en helt ny låt, Thank u, Next, som redan toppar Spotifys hitlistor. I låter nämner hon flera gamla pojkvänner vid namn och vad de tidigare förhållandena lärt henne, men framför allt handlar singeln om hur relationen till henne själv nu är den viktigaste i livet.

Lyssna på Ariana Grandes nya singel Thank u, Next:

Läs mer:

Foto: IBL

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons