Adidas nya warp knit-kollektion – både snygg och funktionell (och vår nya sommarfavorit)

I veckan släppte adidas nytt: den stickade warp knit-kollektionen är skapad med en ny stickteknik och fungerar lika bra till träning som på fritiden. ELLEs Lisa Arnell vill bo i den i sommar.
09 juni, 2017

Sport och mode gifte sig för länge sedan och ser inte ut att ha några problem i sitt äktenskap. Nya warp knit-kollektionen från adidas är lika snygg som funktionell och fungerar så klart både till träning och på fritiden även om den i huvudsak är tänkt för träning. För mig som gärna går runt i träningskläder till vardags är det ett måste till sommaren.

Plaggen är gjorda i en ny stickteknik och ett nylontyg som andas, vilket är en självklarhet för träningskläder idag. Plaggen är sammanfogade helt utan störande sömmar och ger dessutom kompression och stöd, något jag personligen föredrar, främst i träning. Partier på plaggen (där kroppen gärna andas lite extra) är nästan öppna och gör dem extra bra varma sommardagar.

Plaggen släpps i butik den 8:e juni och finns på adidas.se, i adidas egna butiker och hos utvalda återförsäljare. Modell i kampanjen för den nya kollektionen är supermodellen Karlie Kloss. Se bilder på Karlie i kollektionen nedan. Tightsen kostar 899 kr och tröjan 649 kr.