Artikeln innehåller reklamlänkar

5 smarta sportarmband till mobilen för alla tillfällen

Mobilhållare till träningen

Vill du lyssna på musik som sällskap på gymmet men har svårt att veta var du ska lägga mobilen under träningspasset? Här tipsar vi om fem mobilhållare du kan ha både i skogen, på gymmet eller i hemmet.
23 september, 2019

Hösten är här på riktigt och det är hög tid att fokusera på gamla och nya vanor igen. Kanske är det även nu som motivationen till träning är på sin topp? Om du har bestämt dig för att börja röra på dig, oavsett på vilket sätt så finns det vissare saker som gör det lite roligare.

Att till exempel lyssna på din favoritmusik, en podd eller en bra bok medan du tränar kan verkligen göra stunden på löpbandet lite lättare.

Dock kan det ibland vara svårt att ta med mobilen eller den teknik du lyssnar på till gymmet eller ut i naturen. För hur förvarar man den egentligen? De flesta träningstights har någon form av ficka där bak som är en bra förvaring för en eventuell nyckel. Men under ett svettigt träningspass kanske det inte alltid känns så fräscht att lägga mobilen där.

Så, om du inte har en smart ficka på sidan av byxbenet eller trådlösa hörlurar och någonstans att lägga mobilen finns det en annan sak som kan underlätta. Nämligen en hållare till mobilen som du enkelt fäster på armen.

Tips! Dessa armband passar inte bara till de svettiga tillfällena ute i spåret eller på gymmet. De kan även vara din bästa vän när du tar en cykeltur, när du dammsuger hemmet eller när du ska gå till tvättstugan.

Fem mobilhållare som passar till träningen

Rosa sportarmband anpassad för smartphones. Finns i flera färger, från Nike. Här kan du köpa den (länk till Nelly.com).

Hållare till mobilen med justerande kardborreband och ventilerande mesh, från Adidas. Här kan du köpa den (länk till butik).

Mobilskal som håller i mobilen under träningspasset, från SOC. Här kan du köpa den (länk till butik).
Mobilhållare till smartphone, från Nike. Här kan du köpa den (länk till butik).
Sportbälte med ficka för telefon och annat, från Celly. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Läs mer:

12 snygga träningskläder med smarta fickor

12 snygga träningsväskor att ha till gymmet – och jobbet 

14 snygga träningsjackor till hösten 2019