4 snabba med träningsprofilen Chelsey Korus

ELLE träffade yogainstruktören och influencer Chelsey Korus i LA. Vi passade på att ställa henne några enkla frågor om just träning.
05 november, 2016

Chelsey Korus är en av USAs största inspiratörer inom yoga och träning. Hon har över 45 000 följare på Instagram och jobbar dagligen med att utföra och träna olika former av yoga. Korus var en av alla influencer som var på plats under adidas by Stella McCartneys pressevent i Los Angels. ELLEs Lisa Segerson var på plats och hann fånga Chelsey Korus för en kort pratstund, om inget annat än just träning, såklart.

Vad blir 2017 års stora träningstrend?

– Jag tror och ser att utomhusträning återvänder. Folk vill ut i naturen, släppa sina mobiler, ha kul och leka. Trenden att gå till gymmet och springa på ett band i ensamhet börjar sakta dö ut. Vi vill hoppa, klättra på rep och flyga runt.

Hur ser din träningsrutin ut?

– Yoga är det första jag utför på morgonen, innan jag dricker kaffe eller äter frukost. Sen tränar jag och min pojkvän mycket tillsammans, främst akrobatik och martial arts. Jag dansar även balett minst tre gånger i veckan.

Ge oss ditt bästa tips för att komma i form snabbt?

– Träna något som du tycker är kul och faktisk vill träna, på så sätt är det lättare att återvända till gymmet. Det gör träningen så mycket härligare.

Vilken är din bästa träningslåt?

Follow the sun av Xavier Rudd.

LÄS OCKSÅ:

adidas by Stella McCartney SS17 – bilder från det exklusiva eventet i LA

Säg hej till den nya och enkla snabbträningen

5 träningsappar som hjälper dig att komma i gång