ANNONSSAMARBETE MED HOMIE

3 vanor som ger energi – den viktigaste personen i ditt liv är du!

Hösten har precis börjat och du känner dig redan trött och orkeslös? Starta hösten med att ge dig själv en riktig boost. Här är tre enkla vanor som kommer ge dig energi året om!
28 september, 2021

När ljuset lägger sig och höstmörkret kommer är det lätt att känna sig tröttare än vanligt. Bristen på dagsljus gör att kroppen producerar mer av sömnhormonet melatonin även på dagen vilket gör oss sömniga.

När lediga sommardagar dessutom ersätts av höstens kanske hektiska schema är det lätt att falla in i sämre rutiner om vi inte känner oss pigga och energifyllda. När vi är trötta och stressiga är det lätt att man börjar rucka på rutiner som man egentligen mår bra av – som att prioritera träning, få ordentligt med sömn och en balanserad kost. Men om vi istället får känna oss fyllda med energi är det också lättare att ta bättre beslut och göra saker som vi mår bra av, oavsett om det handlar om att ta oss till träningen, lägga oss i tid om kvällarna eller möta upp en vän för middag.

Ge dig själv de bästa förutsättningarna

Den viktigaste personen i ditt liv är inte någon annan. Det är du. Självklart vill du ge dig själv de bästa förutsättningarna för att du ska få vara ditt bästa jag. Och ska man till exempel klara av att göra en förändring i höst – som att börja ett nytt jobb, ge sig ut i dejtinglivet eller börja med en ny träningsform, då behöver man energi.

Om du inte är en supermänniska som alltid äter helt rätt och balanserat är det faktiskt svårt att få i sig allt det där som kroppen behöver för att du ska må bra och kunna upprätthålla en bra energi hela dagen. Så förutom att tänka på att starta dagen på ett sätt som känns bra för dig, oavsett om det är med en kopp te och lite lugna stretchövningar för att väcka kroppen eller med en kopp kaffe framför morgonteven, finns det tre vanor som är lätta att få till och som kommer ge dig energin du saknat!

Homie är ett svenskt livsstilsvarumärke som fokuserar på att skapa balans i livet och som vill att människor ska lyckas skapa bra vanor som ger energi varje dag. Produkterna innehåller inte bara bra ingredienser som skapar energi utan är också stilrent utformade för att passa in i din hemmamiljö och tål verkligen att lämnas framme, vilket gör det lättare för dig att komma ihåg att ta dina vitaminer varje dag.

3 vanor som ger energi

1. På morgonen – Dailys kvinna

Ge din kropp en chans att prestera optimalt under dagen. Dailys kvinna är ett vitamintillskott med alla viktiga näringsämnen som kroppen behöver. Eftersom förpackningen är så snygg är det inga problem att ha den framme vilket gör det troligare att du minns att starta dagen med ditt lilla kit av tabletter. En portionspåse (i återvunnen plast) innehåller en multavitamin kvinna, en magnesium-tablett, två omega-3 och en stark antioxidant (chaga). Multivitaminen innehåller 13 essentiella vitaminer med bland annat dubbel dos av D-vitamin.

Chaga-tabletten är en riktig antioxidant-boost. En tablett är som att äta 6 dl blåbär om dagen!

2. På dagen – Level up

På eftermiddagen, runt 14, brukar energin sina och det är lätt att känna att man behöver få i sig något sött eller flera koppar kaffe för att höja energinivåerna igen. Faktum är att kroppen bränner mycket b-vitamin av stressen framför datorskärmen och ofta är det just b-vitamin som kroppen behöver för att känna sig pigg igen.

Level up är en brustablett som innehåller 7 olika b-vitaminer, c-vitamin och naturligt koffein (från guarana och grönt te) vilket kommer ge dig en riktig energiboost som gör att du orkar köra på ett par timmar till innan det är dags att sluta för dagen.

3. På kvällen – Relax pulver

Har du svårt att slappna av och komma till ro på kvällen? Både stress, ångest och sömnlöshet har blivit vanligare för många och det viktigaste som finns när du har en stressig period är att ge kropp och psyke en chans till återhämtning.

Testa Homies Relax pulver som du dricker 15 minuter innan du ska gå och lägga dig. Pulvret innehåller ingredienser som hjälper kroppen att varva ner och gör så att du vaknar utvilad och återhämtad morgonen därpå. En burk räcker i cirka en månad. Relax pulver innehåller endast naturliga ingredienser som exempelvis GABA som hjälper med stress och sömnproblem och zink och koppar som hjälper till mot utmattning.

Läs mer om Homie

TV: 6 tips för att vara mindre stressad på hemmakontoret
1:34

Efter reklamen: TV: 6 tips för att vara mindre stressad på hemmakontoret

(1:34)