15 tecken på att du är tillsammans med den du ska gifta dig med

25 apr, 2017 
Går du i giftastankar eller funderar på om din partner verkligen är den rätta för dig? Du ska alltid lita på din egen magkänsla, men här listar vi 15 tecken som tyder på att du verkligen har hittat "den rätta"!
Annons

Det pirrar i magen när du tänker på din partner, du kan inte tänka dig ett liv utan din älskling och vill så gärna någon dag få chansen att säga ”ja” till din själsfrände. Men hur vet man om det verkligen är ”den rätta” man dejtar eller är tillsammans med?

Det finns inga garantier för att ett förhållande ska vara resten av livet, hur kära ni än känner er just nu och hur kompatibla ni än är på papper. Livet är fyllt av överraskningar och går inte att planera, men det finns tecken som ökar chanserna för att ni ska kunna hålla varandra i handen längre – och kanske till och med hela vägen ner för altargången.

Här är 15 tecken som kan skvallra om att det faktiskt är din livspartner du har vid din sida:

1. Ni ”vinner” inte ett bråk

När ni bråkar eller ryker ihop så löser ni bråken och lär er av dem. För er handlar det inte om att en av er ska vinna ett argument, utan att båda går ur striden klokare och som bättre partners.

Annons

2. Ni har inga hemligheter

Ni vill inte ha hemligheter för varandra och ni skvallrar inte om varandras hemligheter till era vänner eller familjer. När du hör något spännande, oavsett om det handlar om skvaller eller en kul historia, så är det din partner du vill berätta det för först av alla.

3. Hen är ditt största fan

Din partner skryter gärna om dig, peppar dig och är ditt största fan oavsett vad du ger dig in på. Trots att ni varit tillsammans i flera år så gör hen fortfarande kärleksfulla gester för dig, ger dig komplimanger och visar sin kärlek med mer än bara ord. Dessutom är du alltid din partners första prioritet när det verkligen gäller.

4. Ni får varandra att skratta

Ni har samma typ av humor och när ni är tillsammans har ni alltid roligt ihop. Livet känns helt enkelt lättare och roligare när ni är ni två.

5. Ni har samma värderingar

Era grundvärderingar är samma eller åtminstone snarlika. Ni kan även acceptera att ni är oense om vissa saker, utan att det gnager på förhållandet. Ni bryr er om varandras åsikter, men har även era egna.

Annons

6. Ni gör uppoffringar för varandra

När ni tar beslut tänker ni alltid på hur ett val påverkar er båda och ni kan även tänka er att ge upp saker för att den andra ska kunna följa sina drömmar i livet.

7. Ni kan vara er själva i förhållandet

Din partner försöker inte ändra på den du är och när ni är tillsammans behöver du inte anstränga dig eller ändra din identitet. Ni kan göra saker på varsitt håll och ser det som en naturlig del av förhållandet. Trots att ni varit tillsammans länge så klär ni fortfarande upp er för varandra, men ni kan även vara avslappnade, se varandra gråta och vara sjuka utan att känna att ni gör bort er.

8. Ert förhållande har utstått prövningar

Prövningarna som förhållanden får utstå är många. Kanske har ni rest tillsammans utan att det slutat i att ni bråkat konstant, gått igenom en period av långdistansförhållande eller klarat av andra av livets påfrestande upp- och nergångar. Har ni funnits vid varandras sida under de svårare perioderna lär ni komma igenom det med ett starkare förhållande.

Annons

9. När dina vänner klagar på sina killar har du inget att tillföra i diskussionen

Du vill så gärna släcka dina vänners törst på skvaller, speciellt efter att de gett dig en lång utläggning om sina pojkvänner, men du kan inte komma på något negativt att säga om din partner.

10. Ni fungerar ihop i sängen

Sex är för många en viktig del av ett förhållande. Om ni är attraherade av varandra på flera plan, både fysiskt, mentalt och själsligt, ökar chanserna för att även sexet fungerar. Dessutom har ni en likadan syn på romantik och kan prata om vad ni vill ha i sänghalmen.

11. Ni har samma mål i livet

När ni tänker fem, tio eller tjugo år fram i tiden så är era mål, oavsett karriär, familj eller ekonomi liknande. Dessutom känner du dig bekväm med att planera in saker långt i framtiden tillsammans med din partner.

12. Det är din partner du vill ha – inte bara ett bröllop

När du tänker på att ni ska gifta er så är det bästa att du får leva resten av ditt liv med just din partner, inte själva bröllopsfesten (även om den också är kul!).

Annons

13. Ni känner varandras familjer och vänner

Era familjer och vänner är även den andras familj och vänner. Om ni gillar varandras nära och kära och har kommit nära varandra ökar även chanserna för att ni ska trivas ihop länge.

14. Era vänner och familjer gillar er ihop

Utomstående personer tycker ni är perfekta för varandra och trivs i sällskap av er två.

15. Ni är ett team

Ni respekterar och stöttar varandra, din lycka är hans och vice versa. Ni kommunicerar med varandra, lyssnar på vad den andra säger, gör saker som båda gillar och älskar att spendera tid tillsammans. Ni gillar till och med att göra vardagliga saker tillsammans, för att ni alltid fungerar ihop som ett lag. Ni gör helt enkelt varandra bättre och lyckligare hela tiden.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Känner du igen din partner och dig själv? Då gör ni troligtvis varandra väldigt lyckliga, grattis!

Läs mer:

Annons