Så ska du inreda – enligt ditt stjärntecken

Så inreder du ditt hem enligt ditt stjärntecken.

Ditt stjärntecken säger mycket om hur du är som person, anser många. Därför är det kanske inte så konstigt om det även påverkar din inredningsstil.
02 november, 2016

Är du en ordningsam person som älskar en monokrom färgskala, föredrar du vågade snitt, djupa färger eller kanske ett bohemiskt stuk?

Din stjärnbild kan avslöja mycket om din inredningsstil. Livsstilssajten My Domaine har gjort en sammanställning av de vanligaste kännetecknen för just ditt tecken – kolla hur bra de stämmer in på dig!

Väduren

Väduren har en eldig personlighet och tilltalas av starka färger som rött och orange. Deras företagsamma och dynamiska personlighet gör att köket är det viktigaste rummet.

Väduren gillar småprylar, vilket gör att det lätt kan se aningen stökigt ut i hemmet om de inte håller efter sig.

Oxen

Sensualitet och en förkärlek till romantik, konst och underhållning är några av dragen som kännetecknar den typiska oxen.

Oxen uppskattar lyxiga, bekväma och traditionella möbler och detaljer, oavsett om det är ett antikt skåp eller en välgjord sittmöbel.

Tvillingarna

Den sociala och livfulla tvillingen älskar att underhålla och umgås. För att underlätta umgänget är möblerna därför oftast arrangerade i mysiga sittgrupper.

Inredningen går åt det moderna hållet med rena linjer, färger och former.

Kräftan

Kräftan är en hemmakär och sentimental varelse som dras till prylar som säger något om dem.

En stor del av inredningen inkluderar familjeklenoder, möbler som gått i arv och personliga ting. Hemmet är ofta inrett i varma, inbjudande färger och har mysiga möbleringslösningar.

Lejonet

Familjeorienterade lejonet älskar stora middagsbjudningar och finns det utrymme skapar lejonet gärna stora sittgrupper för att så många som möjligt ska kunna samlas.

Inredningsdetaljer och prylar som skaffats under utlandsresor har en given och synlig plats i lejonets hem – alltid tjusigt presenterat.

Jungfrun

Jungfrun är extremt organiserad, föredrar en minimalistisk inredningsstil och gillar inte röra och oordning. Därför är jungfrun duktig på att organisera och förvara.

Det är sällan särskilt stökigt hemma hos det här stjärntecknet och stylingen är ofta både snygg och praktisk.

Vågen

Vågen har ett öga för välgjorda kvalitetsmöbler och uppskattar hantverket bakom en vackert utformad möbel.

Stjärntecknet besitter en harmonisk natur, som även smittar av sig på inredningen. Svala kulörer och ljusa öppna ytor i kombination med en välbalanserad, genomtänkt och tidlös stil hittar vi ofta hemma hos vågen.

Skorpionen

Skorpionen är ett tecken med stor integritet och en smak för inredning med en dramatisk twist.

Lyxiga former, djupa färger och material som marmor och sammet hör inte sällan till favoriterna.

Skytten

Skyttens personlighet är äventyrlig, så deras inredning är ofta en blandning av snygga resesouvenirer och prylar med en exotisk touch.

Möblerna får gärna spreta i olika stilar, men det enkla och bekväma bildar en enhällighet.

Stenbocken

Stenbockar har en disciplinerad och jordnära personlighet som gör att de dras till en minimalistisk och enkel inredningsstil med jordnära toner som grått och grönt.

De älskar att visa upp prylar som återspeglar deras egenskaper och intressen, oavsett om det är i form av konst, coffetable-böcker eller en unik möbel.

Vattumannen

Vattumannens personlighet attraheras av coola designmöbler och prylar, samt de senaste tekniska lösningarna som förenklar vardagen.

Färgskalan är ofta monokrom och de älskar ljusa, öppna ytor som utstrålar luft och rymd och möblerar därefter.

Fiskarna

Personer födda i fiskarnas tecken har bohemiska själar, vilket reflekterar estetiken i hemmet.

De uppskattar en eklektisk, avslappnad och personlig styling, så kreativ konst i olika former och vackra doftljus är inte sällan en av alla detaljer.

Källa: My Domaine

Läs mer:

Måla sovrummet enligt ditt stjärntecken

7 enkla knep som förvandlar ditt sovrum till ett 5-stjärnigt hotellrum

5 enkla inredningsknep som gör ditt hem mysigare