Så fixar du ordning i badrummet – 6 smarta tips

Flera tips på smart förvaring.

Välkommen ordning! Nu ger vi även badrummet ett lyft – med förvaring i fokus.
19 augusti, 2017

Det är lätt att glömma bort badrummet, men här är smart förvaring a och o för att få vardagen att gå runt utan att hamna i en enda röra. Här delar vi med oss av 6 smarta förvaringstips. Varsågoda!

1. Enhetligt

En lång kroklist målad i samma färg som väggen smälter in fint och möjliggör förvaringsplats för en hel radda med handdukar. Inredning och detaljer kommer från Ferm Livings vårkollektion.

2. Inredning med fler användningsområden

Möjligheterna är många med denna finfina korg i sjögräs. Använd den som förvaringsplats för toalettpapper,

handdukar eller som här som kruka till en monstera. Korg, 179 kronor, Granit.

3. Planera för inredning

När badrummets kvadrat metrar är få är det desto viktigare att utnyttja utrymmet optimalt. Delarna i Ikeas badrumsserie Dynan kan byggas i olika kombinationer, användas fristående eller monteras på väggen. Runt toaletten syns öppen förvaring, 70×189 cm, 399 kronor, Ikea.

4. Små detaljer gör hela skillnaden

Även en rätt trist detalj som en toalettpappershållare kan bli ett vackert inslag i inredningen. Signe Wirth Engelund heter formgivaren bakom den här fina hållaren i ek och läder, 419 kronor, By Wirth.

5. Satsa på inbyggd förvaring

Inbyggd förvaring.

Foto: Henrik Knudsen

Förvaringsdröm! För blotta ögat syns det knappt men faktum är att hela väggen vid fönstret är inbyggd förvaring – dold med paneler i perfekt harmoni med badrummets övriga ytskikt.

6. Portabel förvaring

Förvaringskorg i rotting som tack vare tre små hjul enkelt kan flyttas omkring. Fyll den med smutstvätt och rulla iväg till tvättstugan, 1 699 kronor, Bloomingville.

Läs mer:

Så målar du på tapet – 4 enkla steg

16 inspirerande tips på fina sommardukningar

Så lyckas du med inredningsbilderna på Instagram – 5 tips