Gör din egen inspirationsvägg – 7 tips!

Gör din egen inspirationsvägg – 7 tips!

Solen skiner och vi får mer inspiration. Varför inte skapa inspirationsväggar för våra sommarplaner? ELLE Decoration har 7 tips!
25 maj, 2016

Vi blir mer inspirerade av solljuset som värmer oss och varför inte skapa moodboards och väggar fyllda med inspiration i vårt arbetsrum? Här är våra bästa tips på hur du kan skapa din egen inspirationsvägg. En anslagstavla, krokar, klämmor eller washitejp, du väljer!

 

1. Häng upp med klämmor

Få inspiration från Anna Malmbergs hemmakontor och fäst upp dina favoritbilder med klämmor. Varva olika typer av klämmor för att få en mer levande inspirationsvägg.

2. Sätt upp semesterbilderna

Skriv ut bilderna från semestern eller dina favoriter från instagram för att skapa en inspirationsvägg så som vår bloggare Daniella Witte gjort.

3. Tejpa med mönstrad washitejp

Varför inte fästa dina inspirationsbilder med mönstrad washitejp som vår bloggare Malin Persson? Förstör inte väggen och blir fint att titta på!

4. Industrikänsla med armeringsjärn

Skapa en industrikänsla i arbetsrummet genom att använda ett armeringsjärn som anslagstavla. Fäst upp bilder med klämmor eller gem. Du hittar armeringsjärn hos din bygghandel.

5. Verktygsvägg för inspiration

Fotovägg ovanför skrivbord

Foto: Femina.dk

Sätt upp en verktygsvägg och fäst alla dina bilder och viktiga papper på. Klämmor, tejp, skruvar och krokar. Använd fantasin!

6. Vägg helt i kork

Gör en hel vägg till korg och nåla upp dina bästa inspirationsbilder. perfekt som moodboard och anslagstavla!

7. Blackboard

Gör om en vägg helt till en blackboard och pinna upp din inspiration. Perfekt att även skriva och rita på!

Läs mer:

Se fler bilder från det snygga 1960-talshemmet här!

Så gör du en snygg väggfond i industristil

Se fler bilder från Malins fantastiska hem här!