Gör det själv: Personlig ljusslinga

11 sep, 2013 
AvKatarina Matsson
Annons
Variera mera Pastill ljusslinga-1
Variera mera Pastill ljusslinga-3


Få saker kan förändra intrycket av ett rum lika mycket som belysning. Nu, när skymningen infaller allt tidigare, kan det vara läge att titta lite närmare på lampsituationen i hemmet.

Annons

Malin Lundgren som driver pysselbloggen Pastill har ett lika enkelt som snyggt – och billigt – tips på hur du kan göra en ”egen” lampa. Allt du behöver är en ljusslinga (försäkra dig om att den är brandsäker, led är att rekommendera) och ett paket snygga pappmuggar.

– Det finns så mycket man kan göra själv med enkla medel. En lampslinga kan varieras i det oändliga och göras personlig med till exempel pappersmuggar, cupcakesformar eller egenvikta pappersfigurer, säger Malin själv.

Mer information om hennes lampslinga hittar du här och här! Foto: Malin Lundgren/Pastill

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons