Nu kan du klä din vanliga Ikea-byrå i höstens hetaste färger och material

20 sep, 2016 
AvSara Ångström Burling
Ikeas populära byrå från Malm-serien står i var och vartannat hem. Nu kan du ge byrån ett ansiktslyft – med snygga specialluckor och handtag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Design- och inredningsföretaget Picky Living, som tillverkar specialluckor till Ikeas köks- och garderobsstommar, utökar nu sitt sortiment med lådfronter till Malm-byrån och en ny serie handtag. 

malm4-700x1050

De svensktillverkade lådorna och täcksidorna finns i fem utvalda färger i oljebehandlad valchromat: Grön, blå, ljusgrå, violett och svart. Toppskiva och sockel kommer i mässing, koppar eller mattlackad plåt. Lådorna går även att få släta eller med infrästa grepp i läder, koppar och mässing.

malm7-700x760

– Vår tanke är att man ska kunna sätta sin personlig touch med hjälp av våra luckor och toppar. På så vis får denna klassiker en helt ny design med exklusiva materialval på en återanvänd stomme, säger industridesignern och en av grundarna Henrik Haij i ett pressmeddelande.

Läs också: Nu kan du klä om din Ikea-soffa i höstens hetaste material: Lyxig sammet!

Se bilderna från den nya kollektionen i bildspelet nedan!

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons