DIY: Så trycker du mönster på textiler hemma!

09 aug, 2015 
AvCassandra Lundgren
Här får ni fyra DIY-tips på hur du kan skapa egna mönster hemma! 
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE Decorations bloggare DIY or DIE visar hur du enkelt och smidigt kan göra om textiler och gamla kläder till någonting nytt och personligt med hjälp av tryckta mönster.

stamps - tryck på tyg

1. Elisabeth Dunker på Fine Little Day visar att en inte nödvändigtvis behöver trycka på tygbitar för att sedan göra något med dem. Det går lika bra att ta en befintlig tröja att trycka loss på! Så nu vet ni vad ni ska göra i helgen om solen inte visar sig.

2. Varför göra det svårt för sig när det går att göra det lätt? Till textiltrycket på bilden har det använts tejp och färg. Det är allt. Jag gillar de lite råa ändarna som uppkommer på grund av tejpen. Se mer hos How About Orange.

Annons

3. Pigga upp soffan med en handtryckt prickig kudde med fina pompombollar i hörnen! Teri på The Lovely Drawer visar hur en gör och jag gillar verkligen resultatet med vit grund, svarta prickar och gula bollar.

4. Några av er kanske fnyser åt att göra potatistryck. Att det är någonting som barn gör. Men att göra ett textiltryck med hjälp av potatis är inte alls dumt. Det är lätt och det kan bli riktigt snyggt. Till exempel är ett av Ferm Livings mest populära tryck från början ett potatistryck. Så kan Ferm Living och ungarna på förskolan, kan väl du?

Annons