DIY: Så enkelt skapar du ätbara tillbehör till festen!

DIY: Så enkelt skapar du ätbara tillbehör till festen!

08 augusti, 2015

ELLE Decorations bloggare DIY or DIE bjuder på fyra härligt kreativa DIY-tips på hur du på ett enkelt sätt kan skapa vackra ätbara tillbehör till festen.

Här nedan bjuder DIY or DIE på 4 smaskiga DIY-tips! 

1. Gör extra snygga bordsplaceringar eller fina efterrättsdekorationer med bokstäver i frukt! Brittni Mehlhoff visar påCreativeLive hur man kan göra, men ät för guds skull upp frukten mellan bokstäverna också!

2. Varje gång det är riktigt varmt på sommaren blir jag mer eller mindre besatt av is. Och inte av vilken sorts is som helst, utan tjusiga iskuber med frukt, bär och blommor i. Superlätta att göra själv! Se mer hos Brit + Co.

3. Min favoritgrej att äta till fredagsfilmen nu mer är dessa små skapelser gjorda av banan, choklad och jordnötssmör. Receptet finns hos Joy the Baker tillsammans med hur mycket som helst annat som ser minst lika gott ut! Jag gör dem dock utan pinne, istället lägger jag dem på bakplåtspapper och häller chokladen över.

4. Jag fattade inte riktigt det där med marshmallows tidigare, men nu är det nog lite av mitt favoritgodis. Att det går att göra egna marshmallows är fantastiskt och att det dessutom då går att få dem i exakt den form en vill ha dem! Hos Studio DIY visar de hur en gör stora strösslade siffror av marshmallows. Helt enkelt perfekta för födelsedagstårtan!