7 vackra julgranspynt att inspireras av

7 vackra julgranspynt att inspireras av

Snart är det dags att pynta julgranen. Det finns många olika teman och stilar att välja mellan. Här hittar du 7 vackra granar att inspireras av.
16 november, 2017

1. Dekorera med frukt

Använda torkade apelsinskivor och kanelstänger som julgranspynt istället för kulor. Gör ett tema av det och använd även när du slår in dina julklappar.

2. Julgranskulor i papp

Det har fullkomligt exploderat av julgranskulor i papp. Dem finns i alla möjliga färger, mönster och former att dekorera granen med.

3. Havstema

Ska du fira jul på varmare breddgrader eller helt enkelt är en sommarmänniska kan du dekorera din julgran i havstema. Sjöstjärnor, sjöhästar och färgmatchande julgranskulor är helt klart ett nytt sätt att skapa julstämning på.

4. Pärlband

Låt barnen vara med och göra ett långt pärlband att dekorera granen med. Låt pärlbandet stå i centrum med lekfulla, starka färger och komplettera julgranspyntet med något diskret glitter.

5. Let it snow

Gå all in med ett vinter- och snötema. Byt ut stjärnan i topp mot en snöflinga och låt vantar och snögubbar ta plats i julgranen.

6. Minimalistiskt julpynt

Du kanske är trött på julpynt eller så har det helt enkelt aldrig varit din grej. Pynta din gran med en stilren vimpel, några få utvalda julgranskulor och diskret julgransbelysning.

7. Nära naturen

Byt ut glittret mot något mer naturnära. Ett band med träkulor ger dig friheten att pynta vidare med både färgstarka julgranskulor eller köra på ett mer diskret tema.