Så stylar du ditt hem som i ett inredningsmagasin – 5 fina tips

22 sep, 2016 
Inspirerande och snyggt stylade hem är något vi aldrig får nog av!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vill du ge ditt hem ett ansiktslyft värdig ett hemma hos-reportage? Med några enkla medel kan du fixa stilen utan att behöva anlita en proffsstylist – och det behöver inte kosta skjortan.

1. Framhäv med grönt

Grenar och kvistar är ett utmärkt sätt att förstärka rymd och samtidigt framhäva mindre utrymmen.

En enkel vas med högra gröna kvistar på köksbänken eller bordet är allt som behövs för att ge ditt rum en fräsch känsla – och det smälter in bättre än en bukett färgglada blommor.

Eucalyptus
Via: My Dubio

2. Samla småsakerna i ett stilleben

Oavsett om det gäller hårprodukterna i badrummet, kryddorna på köksbänken eller de dekorativa ljuslyktorna i vardagsrummet så kan för många småprylar lätt ge ett stökigt intryck.

Annons

Samla allt plock på en fin bricka och plötsligt har du skapat en dekorativ helhet. Butikerna är fyllda med schyssta varianter i allt från mässing och marmor till trä och granit – välj en, två eller flera att variera mellan.

Marmorbricka
Via: Eenig Wonen / My Scandinavian Home

3. Mixa soffkuddar

Ett enkelt, snabbt och relativt billigt sätt att ge vardagsrummet nytt liv är att byta ut soffkuddarna regelbundet. Anpassa färg och material efter säsong och glöm inte att mixa storlek, form och stil för att ge ditt hem ett stylad prägel.

Grön sammetssoffa. Bergspalm
Via: H&M Home

4. Inred med accentfärger

Går ditt rum i avskalade och diskreta toner? Bryt av med en stark kontrastfärg.

Annons

Oavsett om du väljer en bukett djuprosa blommor till ett ljusgrått rum eller en pläd, prydnadskudde eller möbel i en stark kulör får du genast en visuell effekt. Tänk på att även en liten dos färg kan göra stor skillnad.

Kopparlampa
Via: Côté Maison

5. Lyxa till med handdukar

Mönstrade och färgglada handdukar i all ära, men inget utstrålar lyx som vita, fräscha handdukar i ett badrum. De ger den där härliga spa- och hotellkänslan.

Handdukar
Via: Inuk Home

Källa: My Domaine

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons