Så stylar du ditt hem som i ett inredningsmagasin – 5 fina tips

Inspirerande och snyggt stylade hem är något vi aldrig får nog av!
22 september, 2016

Vill du ge ditt hem ett ansiktslyft värdig ett hemma hos-reportage? Med några enkla medel kan du fixa stilen utan att behöva anlita en proffsstylist – och det behöver inte kosta skjortan.

1. Framhäv med grönt

Grenar och kvistar är ett utmärkt sätt att förstärka rymd och samtidigt framhäva mindre utrymmen.

En enkel vas med högra gröna kvistar på köksbänken eller bordet är allt som behövs för att ge ditt rum en fräsch känsla – och det smälter in bättre än en bukett färgglada blommor.

Eucalyptus

Via: My Dubio

2. Samla småsakerna i ett stilleben

Oavsett om det gäller hårprodukterna i badrummet, kryddorna på köksbänken eller de dekorativa ljuslyktorna i vardagsrummet så kan för många småprylar lätt ge ett stökigt intryck.

Samla allt plock på en fin bricka och plötsligt har du skapat en dekorativ helhet. Butikerna är fyllda med schyssta varianter i allt från mässing och marmor till trä och granit – välj en, två eller flera att variera mellan.

3. Mixa soffkuddar

Ett enkelt, snabbt och relativt billigt sätt att ge vardagsrummet nytt liv är att byta ut soffkuddarna regelbundet. Anpassa färg och material efter säsong och glöm inte att mixa storlek, form och stil för att ge ditt hem ett stylad prägel.

Grön sammetssoffa. Bergspalm

Via: H&M Home

4. Inred med accentfärger

Går ditt rum i avskalade och diskreta toner? Bryt av med en stark kontrastfärg.

Oavsett om du väljer en bukett djuprosa blommor till ett ljusgrått rum eller en pläd, prydnadskudde eller möbel i en stark kulör får du genast en visuell effekt. Tänk på att även en liten dos färg kan göra stor skillnad.

5. Lyxa till med handdukar

Mönstrade och färgglada handdukar i all ära, men inget utstrålar lyx som vita, fräscha handdukar i ett badrum. De ger den där härliga spa- och hotellkänslan.

Handdukar

Via: Inuk Home

Källa: My Domaine