5 Ikea-hacks ditt husdjur kommer att älska

27 jan, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Ikea-hacks som ditt husdjur kommer att älska.
Vad vore vi utan våra älskade husdjur? Så här enkelt gör du en mysig sovplats eller en spännande lekställning till din favorit – av saker du hittar på Ikea!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. En mjuk sängplats på väggen

Den exakta modellen finns inte längre i Ikeas sortiment men det finns flera liknande, bland annat RIFFLA och KNIPSA. Skruva upp korgen på väggen med hjälp av fyra skruvar och vik ihop en mjuk filt som du placerar i korgen. Garanterad mysplats!

Via: Pixel Brit
Via: Row House Nest

2. Säng gömd under skrivbordet

Det här kan vara det sötaste vi sett! Genom att placera en mjuk kudde eller filt i docksängen ”DUKTIG” blir det en mysig sovplats för din hund eller katt. Den kan med fördel placeras under ett skrivbord utan att störa allt för mycket i den övriga inredningen.

Annons
Via:
Via: Apartment Therapy

3. Liten lägenhet? Såhär får kattlådan plats utan att behöva ta plats!

Med hjälp av skåpet STUVA och de två dörrarna STUVA MÅLAD kan du enkelt gömma undan kattlådan.

Via:
Via: Bella Pop

4. En annorlunda viloplats för katten som gillar utsikt.

Hyllplan från Ikea EKBY LAIVA/EKBY HÅLL blir en härlig viloplats för katten med hjälp av en bit matta som du klipper till och limmar på.

Annons
Via:
Via: Tatianas Delights

5. En lekplats på höjden

Två-tre exemplar av Ikeas bord LACK blir tillsammans med tjockt garn och starkt lim en rolig lekplats för dina katter. Fäst borden med hjälp av vinkelplåtar och skruvar, ett vinkeljärn vid vardera ben.

Via:
Via: Miss Caturday

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons