Artikeln innehåller reklamlänkar

5 DIY-projekt för hemmakontoret

DIY projekt för hemmakontoret och skrivbordet

Ge hemmakontoret en uppdatering med snygga DIY-projekt som är både roliga och användbara. Vi listar fem projekt för dig som vill pyssla hemma!
24 mars, 2020
DIY: Så gör du din egen Eukalyptus-krans
0:56

Efter reklamen: DIY: Så gör du din egen Eukalyptus-krans

(0:56)

Slå på ljud
Uppdatera hemmet med en härlig Eukalyptus-krans! Här visar vi hur du enkelt gör din egen krans med några få verktyg och tillbehör.

 

Jobbar du hemifrån på daglig basis eller vill du göra hemmets arbetshörna lite mer praktisk och personlig? Inspireras av alla kreativa DIY-projekt eller följ guiderna steg för steg för att göra arbetsplatsen i hemmet lite snyggare, bättre organiserad och mer praktisk i vardagen.

Vi har samlat fem inspirerande DIY-projekt som passar till hemmakontoret:

1. Snygga DIY-magneter i trä

Har du en magnetisk tavla eller använder du kylskåpsdörren som samlingsplats för idéer, att-göra-listor och bilder? De här minimalistiska DIY-magneterna i trä ger en fin touch till moodboarden.

Här hittar du instruktionerna.

2. DIY-förvaringskorg av rep

Förvara pennor, sax och annat smått och viktigt på skrivbordet i en snygg förvaringskorg. Den här minimalistiska varianten är gjord av rep, vilket ger den en fin textur och form.

Här hittar du instruktionerna.

3. Flyttbar hylla för magasin och moodboards

magasinshylla från ikea livet hemma

Foto: Karl Andersson Av: Pella Hedeby för Ikea Livet Hemma

Den här magasinshyllan gör det enkelt att skapa inspirerande moodboards hemma och går dessutom att flytta efter behov. När den inte används i hemmakontoret fungerar hyllan även som stilsäker förvaring för allt från magasin till mindre prylar i bostaden.

Här hittar du instruktionerna.

4. DIY-hylla

Ett enklare förvaringsprojekt för dig som inte kan eller orkar bygga en hylla själv. De här hyllorna från Maze Interior är gjorda för att personaliseras med färg och ger smidig förvaring ovanför skrivbordet.

Här (länk till Nordiska Galleriet) kan du köpa hyllorna.

5. DIY-anteckningsblock

diy idéer anteckningsblock

Foto: Anthropologie/Urban Outfitters

Sätt färg och personlighet på anteckningblock, pennor och mappar! Inspireras av idéerna här ovan eller låt kreativiteten flöda för att göra de dagliga anteckningarna och listorna lite roligare.

Läs mer:

10 snygga DIY-projekt att pyssla med hemma 

9 stilrena DIY-projekt för dig som har hund eller katt hemma

Inredningsstylisternas bästa Ikeahacks – 8 DIY-projekt att prova på