Se Miranda Kerrs vackra brudklänning från Dior – spås bli en ny klassiker!

20 jul, 2017 
AvIda Gustafsson
När modellen Miranda Kerr gifte sig med Snapchatgrundaren Evan Spiegel bar hon en specialuppsydd haute couture-dröm från Dior.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Får två månader gifte sig modellen Miranda Kerr med Snapchatgrundaren Evan Spiegel och nu delar hon med sig av bilder från deras stora dag, foton som är tagna av modefotografen Patrick Demarchelier.

LÄS OCKSÅ: PICK OF THE DAY – MIRANDA KERR

Hennes Haute Couture-klänning från Dior har fått mycket uppmärksamhet i sociala medier. Och det är inte svårt att förstå varför!

Klänningen är specialuppsydd av Diors chefsdesigner Maria Grazia Chiuri. I en intervju med amerikanska Vogue berättar Miranda Kerr om att hon inspirerats av Grace Kellys brudklänning från 1956.

Annons

LÄS OCKSÅ: SE PIPPA MIDDLETONS MAGISKA BRUDKLÄNNING

– Jag har haft mycket kul med mode, och jag har tidigare varit mer vild, fri, bohemisk. Men under denna period i mitt liv, är min stil mer tillbakadragen. Mina största inspirationskällor har alltid varit Grace, Audrey Hepburn, och min mormor, som vid 80 år är enkelt chic: en fin byxa, en vit blus, en scarf och en liten klack.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Källa: Vogue

Foto: Stella Pictures

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons