Marc Jacobs har gift sig med fästmännen Char Defrancesco

09 apr, 2019 
I helgen klämtade bröllopsklockorna för modedesignern Marc Jacobs och hans fästman Char Defrancesco. De bjöd på en stor baluns på den trendiga restaurangen The Grill i Midtown. Se bilderna på alla coola gäster – här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lördagen 6 april 2019 gifte sig den amerikanske modedesignern Marc Jacobs med sin pojkvän Char Defrancesco. Marc Jacobs friade till Char för drygt ett år sedan med snabbmatskedjan Chipotle.

Själva ceremonin var en liten privat affär i New York med de närmaste och sen hölls en stor bröllopsbaluns på The Grill i Midtown med vänner och familj. På gästlistan stod bland annat Kate Moss, Kaia Gerber, Bella och Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Christy Turlington, Rita Ora och Erika Jayne!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

 

Festen innehöll massa roliga och lyxiga detaljer, som att bröllopstårtan var fem våningar hög och goodiebagen innehöll en massa söta bröllopssouvenirer – i sann Marc Jacobs anda – som pennor och en collagetröja med trycket ”don’t float away ” och ett gulligt utter-tryck.

Annons

Alla coola gäster på Marc Jacobs bröllopsmiddag på The Grill:

Kaia Gerber med dejt
Kate Moss och dottern Lila Hack
Maya
Lil’ Kim
Nina Ricci
Rita Ora
Sandra Bernhard

Foto: TT

Läs mer: Christy Turlingtons comeback – avslutade Marc Jacobs AW19-visning

Annons