Se Kenzas ljuvliga bröllopsklänning från Ida Sjöstedt

Bloggstjärnan Kenza Zouiten, 26, gifte sig i helgen med sin kärlek, Aleks Subosic. Hon bar en helt ljuvlig klänning från Ida Sjöstedt som vi inte kan ta ögonen från.
31 juli, 2017

Iklädd en magisk spetsdröm signerad Ida Sjöstedt – som skissats fram efter brudens specifika önskemål – gifte sig storbloggaren Kenza Zouiten i lördags med sin pojkvän Aleks Subosic. Den vita, långärmade brudklänningen är i genombruten spets med vackra blomsterdetaljer, djup ryggringning och en sidenband i midjan.

”Jag är ett stort fan av Ida och har burit hennes skapelser många gånger, så därför känns det helt självklart att det är hon som ska göra min drömklänning”, har bruden tidigare skrivit i sin blogg.

Bröllopet ägde rum i lördags, den 29:e juli, på Rånäs slott som ligger ungefär 7 mil norr om Stockholm. Kenza har i skrivande stund endast publicerat en bild från bröllopet, med bildtexten ”Happpiest day of my life”.

Stort grattis, Kenza och Aleks!

Några av bröllopsgästerna har dock publicerat egna bilder, som bland annat visar att bröllopet inkluderade en gigantisk blomstervägg där gästerna kunde fotograferas.

Bröllopstårtan i vitt och guld, dekorerad med blommor, ser ut att ha byggts i sju våningar.

Nu väntar en tre veckor lång bröllopsresa där brudparet åker på roadtrip genom Spanien, Frankrike och Italien.

Läs mer:

Bröllopskoordinatorn: 7 tips för att minska bröllopsstressen

Kenza Zouiten: ”Jag vägrar få ångest över att jag inte tränat ordentligt”

Margaux Dietz om bröllopet: ”Nu jäklar kör vi!”