Här är låtarna som svenskarna helst spelar på möhippan

08 maj, 2017 
AvSofia Börjesson
Föga förvånande toppas listan av Beyoncés paradlåt Single Ladies (Put a Ring on it). Här är playlisten du kan sno rakt av till vårens alla hippor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det börjar dra ihop sig! Sommarbröllopen står för dörren och såväl möhippor som svensexor planeras så det står härliga till runtom i landet.

Juni är den månad då svenskarna lyssnar som allra mest på spellistor som bär temat möhippa/svensexa på Spotify. Efter en kartläggning av fler än 18 000 spellistor har man nu kunnat sammanställa en topplista som avslöjar vilka låtar som är mest populära när bruden firar sina sista dagar som ogift.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Stark kvinnodominans präglar listan för den typiskt svenska möhippan. Inte mindre än tre låtar med Queen B är med, och det går att skönja en röd tråd av starka kvinnor med självförtroende bland såväl artister som låtval.

Journey med Don’t Stop Believin’ hamnar på en tredjeplats och är även en populär låt på svensexorna i Sverige – för att inte säga den mest populära låten av alla. Något otippat kvalar även Hoffmaestros stora hit Highwayman från 2006 in på såväl möhippornas som svensexornas topplista.

Topp 10 mest populära låtarna på svenska möhippor:

Mer från ELLE:

Nina Campioni: 10 tips för en grym möhippa

Vem ansvarar för vad under bröllopet? Se listan!

Här är 9 tecken på att du har blivit en bridezilla

Annons