Följ ELLE International Bridal Awards 2020 här

21 sep, 2020 
ELLE international bridal awards 2020
På ELLE International Bridal Awards utses det allra bästa inom bröllopsmode – i år kan du följa den live på elle.se!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Maxa med bröllopsinspiration! Det är dags för ELLE International Bridal Awards 2020 och ELLE-editioner från ett flertal länder har djupdykt ner i allt som har med bröllop att göra för att nominera sina favoriter i tio olika kategorier.

I år är ceremonin helt digital och samlar ELLE-redaktörer från hela världen tillsammans med Valmont Barcelona Bridal Fashion Weeks direktör Estermaria Laruccia. I vanliga fall är eventet en del av Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, en maffig (och inte minst heldrömmig!) bröllopsvecka som äger rum i Spanien. Här visar bröllopsvärldens allra största varumärken upp sina magiska kreationer, antingen i form av spektakulära visningar eller på plats under den pampiga bröllopsmässan – men denna gång får vi hänga med digitalt!

Se ELLE International Bridal Awards här:

ELLE International Bridal Awards: Här utses årets främsta inom bröllopsmodeBrand logo
ELLE International Bridal Awards: Här utses årets främsta inom bröllopsmode

Här är alla kategorierna på ELLE International Bridal Awards

Kategorierna på ELLE International Bridal Awards är bästa bröllopsklänning, bästa bröllopsklänningskollektion, bästa brudgumskollektion, bästa bröllopssmyckeskollektion, bästa annonskampanj, bästa bröllopsmodevisning, bästa multi-brand bröllopsbutikerna, bästa bröllopsplanerare, bästa honeymoon resort, bästa nya talang inom bröllopsmode och slutligen hederspriset Lifetime Achievement Award. 

ELLE international bridal awards 2020

LÄS MER:

Victoria Beckham designar svärdottern Nicola Peltz bröllopsklänning

6 svenska bröllopsvloggar som vi totalälskar

Stor guide: Så får du bröllopssminket att hålla sig snyggt hela dagen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons