Följ ELLE International Bridal Awards 2020 här

ELLE international bridal awards 2020

På ELLE International Bridal Awards utses det allra bästa inom bröllopsmode – i år kan du följa den live på elle.se!
21 september, 2020

Maxa med bröllopsinspiration! Det är dags för ELLE International Bridal Awards 2020 och ELLE-editioner från ett flertal länder har djupdykt ner i allt som har med bröllop att göra för att nominera sina favoriter i tio olika kategorier.

I år är ceremonin helt digital och samlar ELLE-redaktörer från hela världen tillsammans med Valmont Barcelona Bridal Fashion Weeks direktör Estermaria Laruccia. I vanliga fall är eventet en del av Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, en maffig (och inte minst heldrömmig!) bröllopsvecka som äger rum i Spanien. Här visar bröllopsvärldens allra största varumärken upp sina magiska kreationer, antingen i form av spektakulära visningar eller på plats under den pampiga bröllopsmässan – men denna gång får vi hänga med digitalt!

Se ELLE International Bridal Awards här:

Här är alla kategorierna på ELLE International Bridal Awards

Kategorierna på ELLE International Bridal Awards är bästa bröllopsklänning, bästa bröllopsklänningskollektion, bästa brudgumskollektion, bästa bröllopssmyckeskollektion, bästa annonskampanj, bästa bröllopsmodevisning, bästa multi-brand bröllopsbutikerna, bästa bröllopsplanerare, bästa honeymoon resort, bästa nya talang inom bröllopsmode och slutligen hederspriset Lifetime Achievement Award. 

LÄS MER:

Victoria Beckham designar svärdottern Nicola Peltz bröllopsklänning

6 svenska bröllopsvloggar som vi totalälskar

Stor guide: Så får du bröllopssminket att hålla sig snyggt hela dagen