5 modeprofiler och deras extravaganta modebröllop

25 apr, 2017 
Det är modeller och modeprofiler vi vänder oss till när vi letar efter inspiration i klädväg, så varför inte inspireras av de stilsäkra kvinnornas bröllop? Här listar vi fem bröllop som varit något alldeles extra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

De är stilsäkra i vardagen och när det väl är dags för bröllop, ja, då vet de verkligen hur man skapar den ultimata bröllopsfesten. Modebrudarnas bröllop är ofta något alldeles extra, både när det kommer till klänningar, dekorationer, tema och festplatserna. Här är fem vackra modebröllop att inspireras av – eller vad säger ni med beslutsångest om att ha dubbla bröllopsfester à la Poppy Delevingne?

MER BRÖLLOPSINSPIRATION:

H&M SLÄPPER UNDERKLÄDER TILL BRÖLLOPET – SE ALLA PLAGG

13 UNDERBARA BRUDBUKETTER FÖR BRÖLLOPET

VEM ANSVARAR FÖR VAD UNDER BRÖLLOPET? HÄR ÄR HELA LISTAN

1. Giovanna Battaglia

Giovanna Battaglia gifte sig med sin Oscar Engelbert i juni 2016. Ceremonin ägde rum på Capri i Italien och blev ett av de mest omskrivna bröllopen vid tidpunkten. Festen varade i tre dagar och omvärlden kunde följa bröllopet under hashtaggen #gioandoscar som i dag har 1444 bilder på Instagram.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

När paret sagt ja till varandra regnade hjärtformad konfetti över de nygifta.

Gästerna kunde ta bilder i en kiosk där alla magasin pryddes av brudparet, Giovanna är ju trots allt moderedaktör till yrket. Den kändistäta gästlistan innehöll namn som Anna Dello Russo, Caroline Winberg och Sofi Fahrman.

Giovanna Battaglia hann med flera ombyten och bar klänningar från Alexander McQueen, Azzedine Alaïa och Giambattista Valli.

Annons
Foto: @luisaworld/Instagram

2. Kate Moss

Kate Moss gifte sig med rockmusikern Jamie Hince år 2011 i den lilla kyrkan St. Peter’s Church i Gloucestershire, Cotswolds, England. Temat för bröllopet var 1920-tal, vilket syntes tydligt i Kate Moss vackra brudklänning designad av John Galliano.

Jamie Hince bar ljusblått från Yves Saint Laurent och brudtärnorna var klädda i vitt med nätta blomsterkransar i håret. Ingen mindre än modefotografen Mario Testino fotograferade det privata bröllopet som hölls i närheten av modellens eget hem.

Annons

3. Isabeli Fontana

Modellen Isabeli Fontana gifte sig med sångaren Diego Ferrero i augusti 2016. Bröllopet ägde rum på en strand i Maldiverna och Isabeli bar en transparent klänning med vit brodyr från det brasilianska märket Água de Coco.

https://www.instagram.com/p/BI7Tk-VDRER/?hl=pt

Den lilla ön paret hade ceremonin på liknar verkligen ett litet paradis.

Foto: @Isabelifontana/Instagram

Till och med inbjudan levererades i enlighet med temat som flaskpost och tårtan pryddes av brudparet i somriga kläder.

Annons
Foto: @jojomaxdii/Instagram
Foto: @Isabelifontana/Instagram

Stranden där paret sa ja till varandra var utsmyckad med blommor och färg.

Annons
Foto: @jojomaxdii/Instagram

4. Frida Gustavsson

Modellen Frida Gustavsson gifte sig med fotografen Hjalmar Rechlin i Stockholm i maj 2015. Bruden bar en vacker vintageklänning med brodyr från Valentino och hade håret uppsatt i en fläta med små blommor i.

https://www.instagram.com/p/3TzQI_yJ2r/

Ceremonin hölls i en kyrka och festen fortsatte sedan ombord på en skärgårdsbåt där brudparet bland annat bjöd på en vegansk bröllopstårta.

Foto: @jennymardell/Instagram

5. Poppy Delevingne

Modellen Poppy Delevingne gifte sig med James Cook i maj 2014 och parets första ceremoni ägde rum i St Pauls katedral i London med fest på Kensington Palace Gardens efteråt. Bruden bar en klänning från Chanel med en löstagbar kjol för att enklare kunna dansa på efterfesten. Gästlistan var lång och stjärnspäckad med allt från Spice Girls-medlemmar till kungligheter.

Annons

Paret tatuerade båda in sitt bröllopsdatum, 16 maj 2014.

Foto: @cook_james/Instagram

Bröllopsinbjudan var skriven i blå handskrift och pryddes av röda vallmoblommor som på engelska kallas för ”Poppy”.

Annons

Parets andra ceremoni var under deras smekmånad i Marrakesh, Marocko, kanske hade de beslutsångest och tyckte att det inte räckte med bara en fest? Det andra bröllopet gick i glada färger med en efterföljande avslappnad fest tillsammans med familj och vänner.

Foto: @peter_dundas/Instagram
Annons