Emma Unckel och Frida Fahrman om ELLE-galan 2020

Emma Unckel och Frida Fahrman på ELLE-galan 2019
Imorgon är det äntligen dags för ELLE-galan 2020. Vi har kollat läget med Emma Unckel och Frida Fahrman som leder livesändningen direkt från röda mattan!
Annons

Med en dag kvar till ELLE-galan 2020 är peppen total – inte minst hos Emma Unckel och Frida Fahrman som leder årets livesändning. Vi får följa med direkt från röda mattan, se magiska kreationer och höra allt om gästernas förväntningar inför den maxade kvällen. Klockan 20 tar ELLE-galans konferencier Kakan Hermansson över livesändningen och en mäktig prisutdelning i modets tecken tar vid.

Vi har pratat med Emma och Frida, som båda är rejält peppade på att få axla uppdraget – som bland annat avslöjar vad de kommer att bära på galan.

Vad tycker ni om årets tema? 

– Dresscoden är hållbart och det ska bli så sjukt spännande att se hur alla gäster har tolkat det här. Det blir nog den första frågan vi ställer.

Vad ser ni mest fram mot med livesändningen?

– Att få hålla i den tillsammans! Ett sjukt roligt uppdrag. Det är också roligt att träffa alla branschkollegor, spana in vad kändisarna har på sig, kolla in de nominerade och höra vad de tycker och tänker.

Berätta om era galaoutfits!

– Här har vi teamat ihop oss ordentligt, vi kommer bära hållbart från House of Dagmar. Vi båda kommer bära ”den lilla svarta” fast i en ny tappning, säger Frida.

– Vi är så peppade! En klassiker är aldrig fel, säger Emma.

Vilka överraskningar kommer kvällen bjuda på?

– Vi har massor av härligt att se framemot! Jag hört något rykte som säger ”discorave”… Sen vet jag inte mer, säger Emma.

Vilket är ert starkaste minne från ELLE-galan 2019? 

– När Emma och jag dansade i bollhavet, säger Frida.

– Bollhavet, du och jag… Vi ramlade och sen kom vi inte upp ur det där bollhavet. Och jag tappade skon. Så var det med det, säger Emma.

Varför ska man inte missa livesändningen?

– Ni kommer få ta del av årets största modehändelse och världens härligaste gala, det vill ni inte missa!

LÄS MER:

Dela på:


H&M-stolt-sponsor-ellegalan-2020
loreal-paris-stolt-sponsor-ellegalan2020 lyko-paris-stolt-sponsor-ellegalan2020 klarna-paris-stolt-sponsor-ellegalan2020 Motorola-stolt-sponsor-ellegalan2020

Grand-Hotel-stolt-sponsor-ellegalan2020 Porsche-stolt-sponsor-ellegalan2020 moet-stolt-sponsor-ellegalan2020 breitling-stolt-sponsor-ellegalan2020

mavala-stolt-sponsor-ellegalan2020 seche-stolt-sponsor-ellegalan2020 Edblad-stolt-sponsor-ellegalan2020 Saint-Clair-stolt-sponsor-ellegalan2020 Carlsberg-stolt-sponsor-ellegalan2020

Papyrus-stolt-sponsor-ellegalan2020 Göteborgstryck-stolt-sponsor-ellegalan2020 Identity Works-stolt-sponsor-ellegalan2020 Papyrus-stolt-sponsor-ellegalan2020
Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar