Galavisning: Nykomlingarna Altewai.Saome

14 jan, 2012 
AvLisa Arnell
Annons

Lyckorusiga vinnarvisningar och makalös modeinspiration från två av Sveriges främsta stylister, det fick gästerna på ELLE-galan se igår. Acne, Altewai.Saome och Ralph Lauren stod bakom varsin vinnarvisning och Robert Rydberg och Liselotte Watkins hade stylat varsin trendvisning.

Bakom Altewai.Saomes vinnarvisning stod stylisten Tove Öberg. Håret ansvarade Karl Eklund/Mikas för Sunsilk för. Bakom makeupen stod Veronica Lindqvist/Mikas för L’Oréal Paris.

Modellerna hade en svinrygg med trasig och torr textur där bak. Den var ganska tight men grovt nålad och med utstickande hårtesar för att inte ge ett alltför perfekt intryck. Det främre håret fick en blöt och slickad känsla med hjälp av gelé.

– Det ska se ut som man sprungit i regnet, berättar hårstylisten Karl Eklund. En twist på en klassisk, egentligen ganska damig frisyr. Hård och romantisk på samma gång.

Makeupartist Veronica Lindqvist skapade en vass makeuplook, som även kompletterades med glasögonbågar till visningen.

Annons

– Fräscht, cleant och dyr hy tillsammans med en bred sextiotalsinspirerad eyeliner, sammanfattar Veronica.

Bilder från visningen ser du nedan – i morgon hittar du den även i ELLE-tv.

av CHARLOTTE WEHTJE, LISA ARNELL, ERIKA VALLIN foto MATHIAS NORDGREN, JAMES COCHRANE

Annons
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons