Gå runt på ELLE-galan – se kvällen filmad i virtual reality!

17 jan, 2016 
AvLisa Segerson
Få en exklusiv inblick på ELLE-galan genom vår Virtual reality-film. Allt är filmat i 360° panorama där du som tittare kan följa med ELLEs webbredaktör Lisa Segerson runt på galan – och ÄNNU coolare blir det med ett par VR-glasögon* som gör att du ser allt i 3D.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

360° panorama, eller virtual reality, som det kallas är ett sätt att kunna se rörlig film åt alla håll. Du som tittar kan ”dra” bilden åt vilket håll du vill på skärmen och därmed välja vilken kameravinkel du vill se, det vill säga vad du vill titta på. Denna teknik och funktion är förhållandevis ny och vi testar det nu för första gången på ELLE-galan.

Passa på att gå runt i Grand Hôtels vackra lokaler, följ med in backstage, sitt front row och se Kakan leda prisutdelningen, spana in vad gästerna valde för galakläder – och avsluta med att  dansa loss med gästerna till Icona Pop.

*Om du har tillgång till ett par VR-glasögon (t.ex. Google Cardboard) klickar du på glasögon-symbolen efter att du satt igång klippet på din smartphone. Därefter placerar du din smartphone i glasögonen och kan se dig omkring genom att vrida på huvudet. 

Se klippet här nedanför – glöm inte att vrida skärmen åt alla håll!

Tittar du i mobilen ser du det bäst på den här länken ––>

Läs också: Röda mattan på ELLE-galan 2016

För mer ELLE-galan uppdateringar, följ ELLE Sverige på Facebook

Annons