Vill du gå på ELLE-galan 2023?

03 apr, 2023 
AvMiriam Ghebressilasie
Bild från ELLE-galan 2022s efterfest
Nedräkningen till årets största modefest har börjat och i år firar även ELLE-galan 25 år - och nu har du chansen att vinna 2 st biljetter till dig och en kompis!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Best of ELLE-galan 2022Brand logo
Best of ELLE-galan 2022

Årets största modegala

Den 21 april intar ELLE-galan Grand Hôtel i Stockholm där vi kommer att få ta del av årets största modehändelse. Det blir en exklusiv galakväll som kommer att bjuda på prisutdelningar, framträdande och programleds av Kakan Hermansson och Amie Bramme Sey. Galan kommer att sändas live, men visst vore det ändå roligt att få vara med på plats?

Nu har du och en vän chansen att tävla om 2 st biljetter till ELLE-galan - få gå på röda mattan med alla kändisar, vara med på galan och gå på den eftertraktade efterfesten och mycket mer!

Bli elle member - tävla om biljetter

För att tävla om 2 st biljetter till dig och en vän till galakvällen, gör så här:

  • Bli ELLE Member eller logga in på ditt konto. Det är helt gratis att bli medlem och medlemskapet ger dig exklusiva erbjudanden, tävlingar och förtur till ELLE event.
  • Klicka vidare in till tävlingen och följ anvisningarna

Sista tävlingsdag är den 10 april. Stort lycka till!

Denna tävling arrangeras av ELLE Sverige och vi tävlar ut 2 st biljetter med varsin +1. Du måste vara över 18 år för att delta.

Elle member - ett community

ELLE Member är ett medlemskap framtaget tillsammans med er läsare och inkluderar hela ELLE familjen: ELLE Sverige, ELLE Decorations och ELLE Mat & Vin. Som medlem får du exklusiva erbjudanden, inbjudningar till event, din egna ELLE-profil, möjlighet till en närmare relation till ELLE redaktionen och givetvis är det gratis att gå med!

ELLE-galan 2022: EfterfestenBrand logo
ELLE-galan 2022: Efterfesten

Följ oss redan nu, för att inte missa något. Allt innehåll om årets ELLE-gala kommer finnas under hashtaggen #ellegalan2023.

Instagram: @ellesverige

Tiktok: @ellesverige

Facebook: @ellesverige

Galasajt: elle.se/elle-galan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons