Totême vann årets designer på ELLE-galan 2020 – se modevisningen

Vinnarvisning årets designer: Totême

Totême kammade hem priset som årets designer på ELLE-galan och självklart innehöll vinnarvisningen ha-begär som heter duga. Se alla looks här!
18 januari, 2020

VIDEO: VINNARINTERVJU MED ELIN KLING OCH KARL LINDMAN

Utmärkelsen ”Årets designer” är ett av ELLE-galans mest prestigefyllda modepris och bland årets nominerade fanns minst sagt flera starka namn med framgångsrika varumärken som växlat upp och även tagit plats på den internationella modescenen. Bland de nominerade var Bite Studios och Stand Studio men under gårdagens prisutdelning avslöjades det tillslut att Totême blev vinnaren till det ärofyllda priset.

Årets designer – Totême

Juryns motivering lyder:

”På kort tid har de lyckats skapa inte bara ett aktningsvärt skandinaviskt stiluniversum utan också en hyllad destinationsbutik med magnetisk dragningskraft, mitt i Stockholm! Deras moderna garderobsikoner är lika tidlösa som modevassa. En oslagbar modeduo! Årets designer är Elin Kling och Karl Lindman på Totême.”

Årets designer är Elin Kling och Karl Lindman på Totême.

Årets designer är Elin Kling och Karl Lindman på Totême.

Läs vår vinnarintervju med Elin Kling och Karl Lindman här.

Efter prisutdelningen bjöd Totême publiken på en exklusiv vinnarvisning i Vinterträdgården på Grand Hotêl med en kollektion som tidigare inte visats. Elin Kling och Karl Lindman har skapat den ultimata garderoben för den samtida kvinnan och hennes liv och i den vackra vinnarvisningen kunde vi spana nyckelplagg och färgpaletter som klingar perfekt ihop med vårens ultimata garderob.

Med allt från knähöga stövlar, trendiga bermudashorts och den klassiska kostymbyxan i smickrande, enkel modell. Kollektionens ljusa läder, raka snitt och smickrande silhuetter ger omedelbar längtan efter vår och ny fräsch säsong. Tack Totême!

Se alla looks från Totêmes vinnarvisning här:

 Årets designer – Totême

Stylist: Elin Kling  

Makeup: Fredrik Stambro/Lundlund

Visningskoordinator: Hilda Sandström

Foto: Mathias Nordgren

VIDEO: SE HELA MODEVISNINGEN HÄR

LÄS MER:

Här ser du ELLE-galan 2020 igen

ELLE-galan 2020: Acne Studios vann Årets Hederspris!

ELLE-galan 2020: Se modevisningen Family Glam