De vann biljetter till ELLE-galan 2020!

Den 17:e januari är det dags för årets största, och bästa, modefest: ELLE-galan 2020. Tillsammans med Klarna har vi tävlat ut 30 (!) biljetter till galan. Här är vinnarna.
25 november, 2019

Tävlingen är avslutad. Här är vinnarna som utsetts hittills. De sista vinnarna avslöjas här på söndag, den 4:e advent.

De första sex vinnarna – 1:a advent:

Fler vinnarna – 2:a advent:

Fler vinnarna – 3:e advent:

De sista vinnarna publiceras här på julafton:

 

I januari är det dags för årets största, och bästa, modefest: ELLE-galan 2020. Tillsammans med Klarna tävlar vi nu ut 30 (!) biljetter till galan. Var med och tävla här!

I år ger vi fler läsare än någonsin en unik möjlighet att gå på ELLE-galan! Tidigare har endast enstaka biljetter tävlats ut i mindre tävlingar, men i år vill vi öppna upp ännu mer för våra fans och följare!

ELLE i samarbete med Klarna tävlar därför ut 30 biljetter till ELLE-galan 2020, som även i år äger rum på Grand Hôtel i Stockholm, den 17 januari. 15 vinnare får ta med sig en vän och gå på årets största modefest, mingla med andra gäster, skåla och se när årets vinnare presenteras på scen. Visst låter det härligt och som något man vill vinna? Årets konferencier Kakan Hermansson berättar mer:

Tävlingen pågår från och med idag och fram till den 18 december. Under hela tävlingens gång kommer vi att utannonsera vinnare. De första tre adventhelgerna utser vi tre vinnare per helg och på julafton avslöjar vi de sista sex. Vilka de lyckliga galagästerna blir aviseras i ELLEs och Klarnas sociala kanaler samt här på elle.se den 1:a, 2:a och 3:e advent samt på julafton så missa inte din chans att tävla redan nu!

Så här tävlar du:

  1. Gå in på, eller ladda ner, Klarna-appen. Klicka här för att ladda ner appen!
  2. Ändra din profilbild i appen till en bild med dig och din BFF* som du vill gå på galan med.
  3. Ta sedan en skärmdump med din nya profilbild i Klarna-appen och ladda upp bilden i tävlingsformuläret nedan, svara på våra tävlingsfrågor och fyll i dina personuppgifter.
  4. Klar! Håll tummarna!

Tävla här:

*BFF=Best Friend Forever

Juryn består av representanter från ELLE och Klarna. Anställda på ELLE/Aller media och Klarna får ej vara med och tävla. Vinnaren måste vara över 18 år (ålderskontroll i entrén). Vinsten består av två entrébiljetter till ELLE-galan 2020, vinnaren står själv för eventuella resor och boende. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. När du är med och tävlar ger du oss rätt att publicera ditt namn och din tävlingsbild samt din motiveringstext i ELLEs och Klarnas kanaler (hemsida, sociala kanaler och Klarnas app). Vi kommer att kontakta vinnarna för att överlämna biljetterna innan galan.