Sno looken: Eyebrow Galore

20 jan, 2016 
AvEmma Unckel
Annons

Under årets modefest, ELLE galan såg vi en stor variation på festlooker.

Teresa Grundin är L’Oréal Paris officiella makeupartist och huvud-makeupartist för ELLE-galan. Hon har listat de senaste trenderna från galan och ger dig produkterna och de enkla stegen som fixar looken.

– Trenden med markerade bryn har hängt med ett tag nu och bryntrenden har verkligen inte svalnat, tvärtom så skulle jag nog säga att bryn i fokus är hetare än någonsin, både markerade, välformade bryn men även blekta. Se t.ex. Balmain, Emilio Pucci, Rodarte, Givenchy. Brynen kan användas som en ram till en perfekt ögon-makeup eller bara själva som ett statement tillsammans med ett snyggt läppstift. Det sistnämnda är ett perfekt sätt att snabbt kunna förändra sin dagsmakeup och snabbt bli redo för festen.

Nedan visar Teresa hur du snor looken Eyebrow galore – och vilka produkter du behöver:

Steg 1: Börja med att lägga en bra bas t.ex. med nya Nude Magique Cushion foundation. Lägg även ett tunt lager av basen över hela ögonlocket. Pudra efteråt.

Annons

Steg 2: Tänk ut vilket läppstift du ska ha innan du väljer färg på ditt rouge. Det blir en snyggare helhet om läppstiftet och rouget matchar varandra någorlunda. Applicera rouget med runda rörelser mitt på kinden. Tänk att resultatet ska se ut som att du har varit ute och fått frisk luft.

Steg 3: Böj fransarna i tre steg, en gång vid fransroten, en gång på mitten och till sist toppen och applicera sedan mascara både på över och underfransarna.

Steg 4: L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit är en perfekt produkt för ögonbrynen som innehåller allt du behöver; ett vax som fixerar, en skugga som fixar färgen, en ögonbrynsborste och en pincett. Börja med att applicera vaxet genom att borsta det uppåt utåt genom brynen. Fyll sedan i färgen och skapa form med ögonbrynsskuggan.

Steg 5: Matta läppar är en favorit och ingen nyans känns mer rätt våren 2016 än Color Riche 227 Hype. För bästa hållbarhet, applicera först läppstiftet en gång, pudra och applicera sedan igen.

Annons

Voila! Nu är du redo att själv ge dig ut och mingla loss på alla årets festligheter! Lycka till!

Produkter som använts till denna look:

[kicksproduct id=”78417″ image=”false”]

[kicksproduct id=”73180″ image=”false”]

[kicksproduct id=”87383″ image=”false”]

[kicksproduct id=”75644″ image=”false”]

[kicksproduct id=”81601″ image=”false”]

Annons