Stora beautytrenden från ELLE-galan 2024 – se detaljen som stack ut

20 apr, 2024 
Fantastiska kreationer, fina accessoarer och många spännande beautydetaljer tog plats på röda mattan på ELLE-galan 2024. Men det var också en oväntad beautytrend som fullkomligt dominerade!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Miriam Bryants kärleksförklaring till sin syster: "Själsfrände"Brand logo
Miriam Bryants kärleksförklaring till sin syster: "Själsfrände"

Vackra modekreationer i rött, spännande korsetter och snygga släp – gästerna på årets ELLE-gala 2024 höll inte tillbaka! Beautymässigt var det vågiga längder med vacker glans, frostig makeup och eyeliner som dominerade. Bland hårtrenderna på röda mattan såg vi även hur frisyren flipped bob tog mycket plats.

Under ELLE-galan 2023 var det punken som stod i fokus. Årets ELLE-gala bjöd däremot på en mer subtil makeup med härlig glow. Men det fanns också en otippad beautydetalj som dominerade!

Annons

Oväntade beautytrenden från ELLE-galans röda matta 2024

Gina Dirawi, Miriam Bryant och Molly Sandén är bara några av många som visade att sagoväsen hör hemma på ELLE-galans röda matta! De sagolika kreationerna, spektakulära vingarna och den vackra tyllen kombinerades med vågigt hår, glittriga detaljer och eleganta eyeliners. Och det var tydligt att stjärnorna på röda mattan satsade på läcker lyster! Här är allt om den oväntade beautytrenden med sagovärlden som inspiration, som dominerade på ELLE-galan 2024.

Molly Sandén, som vann årets gala-look på ELLE-galan 2024, beskrev sig som en "rock mermaid". Hon sa också till ELLE att hon "går in i en ny era" med sitt strawberry-blonda hår. Sångerskans hår hade vackra vågor och en lätt wet look. Det kombinerade hon med en subtil ögonmakeup som gick i samma toner som den sjöjungfru-inspirerade klänningen.

Annons
Miriam Bryant elle gala 2024

På ELLE-galan 2023 bar Miriam Bryant en chromad eyeliner och tillsammans med en stilsäker sleek bun. Under ELLE-galan 2024 hade hon istället en eyeliner som gick runt hela ögat. Det matchade hon med rosaskimrande kinder – och vågade vingar!

Carolina Gynning sviker sällan när det gäller maxade gala-looks! I år såg vi Carolina Gynning i en sagolik klänning signerad Frida Jonsvens. Beautymässigt var det fokus på det långa och vågiga håret och en mjuk ögonsminkning som gick i samma toner som klänningen.

Annons

Janice Kavander gick också efter temat sagoväsen med en vacker klänning med böljande detaljer. Även luggen var mjuk och vågig och ögonskuggan gick ton i ton med klänningen.

Eagles-skådisen Yandeh Sallah matchade sin look med högglansig makeup! Glossiga läppar och läcker lyster var också en tydlig beautytrend för kvällen.

Foto: David Thunander, Evan Pantiel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons