Här ser du ELLE-galan 2022

26 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
ELLE-galan 2020
I år har du chansen att följa med på ELLE-galan 2022 direkt ifrån Grand Hôtel eftersom galan för första gången live-sänds i tv. Här ser du galan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE modeplåtning BackstageBrand logo
ELLE modeplåtning Backstage

Även ELLE-galan 2023 går att följa hemifrån tv-soffan. Här ser du galan!

ELLE-galan livesänds i år vilket innebär att du kan hänga med direkt ifrån årets största modehändelse på Grand Hôtel – trots att du sitter hemma i tv-soffan.

Kvällen börjar med röda mattan, där du som tittare kommer att få ta del av alla fantastiska looks och massvis av intervjuer.

Detta följt av själva galan inifrån Vinterträdgården, där ett år av design och mode sammanfattas, designers ska prisas, inspiratörer hyllas och innovativa talanger uppmärksammas. Och det är självklart självaste Kakan Hermansson som leder dig igenom hela galakvällen.

Var ser du ELLE-galan 2022?

ELLE-galan sänds live både på Sjuan och på TV4 play klockan 19.30 fredag den 29:e april 2022. Klicka här för att komma direkt till galasidan på TV4 play och HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SÄNDNINGEN PÅ TV4 play!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons