10 bloggare: "Det ska vi bära på ELLE-galan"

17 jan, 2018 
AvLisa Segerson
Detta kommer 10 bloggare ha på sig under ELLE-galan.
Ida Sjöstedt, sammetsdrömmar och haute couture. Det här kommer ELLEs bloggare bära kvällen till ära.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Alla är vi nyfikna på vilka looks vi kommer att få se på årets ELLE-gala. Inget år är sig det andra likt. Under förra årets (ELLE-gala) trendade färgen vitt och röda mattan fylldes av alltifrån vita kavajer till böljande känningar i vit spets. Vilken blir den stora trenden i år? Redaktionen frågade 9 bloggare vilken look de satsar på inför kvällen.

Hanna Stefansson 

Ska bära en klänning av en av mina favoritdesigners i min absoluta favoritfärg. Tror den kommer vara väldigt rolig att dansa i.

Detta ska Hanna Stefansson ha på sig på ELLE-galan.
Hanna Stefansson.

Nina Campioni

–För första gången ska jag gå all-in gala! Så peppad på det. Förr om åren har jag ofta gått på en mer sober och sofistikerad look (alltså looken, själv är jag långt ifrån sober och sofistikerad) och alltid klädd i svart. Så nu blir det tvärtom med haute couture och färg. Så kul!!

Annons
Detta ska Nina Campioni ha på sig på ELLE-galan.
Nina Campioni.

Anja Forsnor

– Jag har fortfarande inte bestämt mig och väljer mellan två (eller tre!) klänningar. Tror det lutar åt klassiskt och svart i år. Och extra höga heels!

Detta ska Anja Forsnor ha på sig på ELLE-galan.
Anja Forsnor.

Alexandra Kamperhaug

– Jag kommer köra på en 70-tals inspirerad sammetsdröm. Det blir haute couture premiär på min kropp. Känns passande tycker jag. Längtar!

Annons
Detta ska Alexandra Kamperhaug på sig på ELLE-galan.
Alexandra Kamperhaug.

Sandra Beijer

–Helsvart. Tokig i svart at the moment. Till min vitblåaktiga hud kan jag kanske nå perfect Wednesday Addams-look. Eller det vore drömmen. Man kan väl få drömma i alla fall.

Detta ska Sandra Beijer ha på sig på ELLE-galan.
Sandra Beijer.

Margaux Dietz

– I år kommer jag ta i från tårna och bära något som jag alltid drömt om. Med största sannolikhet kommer jag köra ett ombyte under kvällen för att jag ska bli lite mer dansvänlig.

Annons
Detta kommer Margaux Dietz ha på sig på ELLE-galan.
Margaux Dietz.

Elsa Billgren

– Årets look blir en vintrig historia i vitt, beige och gammelrosa. Tyll, paljetter, sammet och strass utlovas! Och överpeppighet.

Detta ska Elsa Billgren ha på sig på ELLE-galan.
Elsa Billgren.

Emma Svensson

– Jag kommer ha en klänning från Ida Sjöstedts AW18 kollektion som visas på modeveckan på måndag. Jag blev kär i den under lookbook plåtningen vi gjorde i helgen. Det är ingen princess klänning i tyll utan en långärmad långklänning i mörkt blått som rör sig som en dröm.

Annons
Detta ska Emma Svensson ha på sig på ELLE-galan.
Emma Svensson.

Kakan Hermansson

– Med bara några dagar kvar har jag ingen aning. Men det brukar ju alltid fixa sig. Jag kommer i alla fall återanvända något som H&M sydde upp till mig inför en tidigare gala, det känns kul. Jag kommer att satsa mer på att vara sexy än just gala.

Detta kommer Kakan Hermansson ha på sig på ELLE-galan.
Kakan Hermansson på ELLE-galan 2015.

Salem Indrias

– Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig (panik), men har sett att ELLE-galan är en gala man kan gå all-out så något som jag vanligtvis inte skulle ha på mig men ändå alltid velat.

Annons
Detta kommer Salem Indrias ha på sig på ELLE-galan.
Salem Indrias.

Läs mer:

Elsa Billgren och 9 andra bloggare om vad de alltid har i fest-handväskan

10 bloggare om hur man får till en snygg galalook

Alla tidigare vinnare på ELLE-galan 

Annons