Här är vinnarna av Take Care-kit från H&M!

22 jan, 2019 
AvLisa Arnell
Vinn kit från HM Take Care
I samband med ELLE-galan lanserade H&M sitt nya hållbarhetskoncept Take Care. Här har vi listat några smarta tips på hur du lagar och tar hand om dina kläder.
Annons

När du köper kläder – få dem att hålla längre. Laga dem när de är trasiga, gärna med en patch så blir de mer personliga. Vädra mer och tvätta mindre; och när du tvättar, tvätta kallt. Det är några enkla tips som ger din garderob ett längre liv.

Nya konceptet H&M Take Care har tagit fram produkter, service och en sajt med tips som gör det enkelt att laga, tvätta rätt och fixa, istället för att kasta. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Nu har du chans att vinna några av produkterna från den nya produktserien; tvättmedel som tvättar rent i kallvatten och som är tillverkad i en klimatneutral fabrik i Vadstena, en spray stain-remover, sneaker wipes och ett sykit för akuta modehaverier. Totalt värde på kitet är 299 kr.

Nu är vinnarna utsedda och vi riktar ett stort grattis till:

Alice Odeen

Nils Andersson 

Anna Sundén Larsson

Christoffer Ekenstierna

Denise Malmborg

Anna Abrahamsson

Peter Andersson

Viktoria Silfverskiöld

Annons

Malin Andersson 

Anne-Marie Andersson

 

* * *

Trasigt halsband?

För litet i halsen eller är låset trasigt? Rädda smycket med ett gem! Läs hur du gör här >

 

Så fungerar läder

Läder är ett tåligt naturmaterial, men ändå känsligt för fukt och värme. Fler tips på hur du bäst håller material snygga finns här >

Jeans som har spruckit i sömmen eller är för tighta?

Annons

 

 

Läs mer:

Annons