Så får du Hannas naturliga vardagslook – steg för steg

16 jan, 2017 
AvELLE -redaktionen
Inspireras av ELLEs bloggare Hanna Stefanssons stil och inspireras av hennes naturliga vardagslook.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

– När jag sminkar mig vill jag alltid få ett så naturligt resultat som möjligt. Vardagstimmar vill jag inte se sminkad ut. Mascara, rouge och brynpenna är mina tre favoriter, säger Hanna Stefansson.

Så gör du:

Bas. För att få en så naturlig bas som möjligt använd BB cream eftersom den jämnar ut hudtonen och ger naturlig lyster. Om det behövs, fixera med ett puder. Använd touche Magique Concealer för att ljusa upp blicken och ta bort mörka ringar under ögonen.

Steg 1: Lägg True Match Highlighter på kindbenen, längs näsryggen och under ögonbrynen för att addera fräschör och lyster till hyn. Tänk på att använda puder på puder och kräm på kräm för att få ett så bra resultat som möjligt. Till Hanna har vi därför valt True Match Highlight i krämform.

Steg 2: Välj en färg på rouget som är i harmoni med övriga makeupen. Applicera rouget i en rak linje på kindbenet för att lyfta ansiktet. För att applicera på kindäpplet är ett tips att le så att det syns och sedan dutta på rouge. Men låt det inte hamna för nära näsan.

Steg 3: Använd  brow artist designer brynpenna i delicate blond för att rama in ögonen men samtidigt få en naturlig look. Borsta först brynen uppåt för att enklare kunna fylla i formen med pennan. Borsta sedan igenom dem igen för att få färgen att blanda sig med stråna.

Steg 4: Avsluta med två lager So Couture so Black mascara för att få fylliga och långa fransar.

Nu är du redo! För både vardag och fest.

hanna-stefansson-loreal-stil-stor

Det här är ett sponsrat inlägg från L’Oréal Paris – stolt sponsor av ELLE-galan 2017.

Annons