Han vann Årets look 2018 – och här är vinnaren bland er som röstade

10 jan, 2018 
AvELLE -redaktionen
På ELLE-galan 2018 delade vi ut priset Årets look i samarbete med L'Oréal Paris – nu är vinnaren bland er som röstade utsedd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vinnaren av Årets look 2018 blev Thomas Sekelius! Se hans egen vlogg från galadagen, som kröntes med att han fick ta emot sitt pris på scen.

Och vinnaren bland er läsare som röstade blev:

My Peterson, Alvesta

Grattis! Balmainboxen skickas hem till dig med postpaket.

* * *

ELLE och L´Oréal Paris har utsett fyra finalister som vi vill att ni plockar ut en vinnare bland. Den som har flest röster den 11 januari kl 12.00 är den slutliga vinnaren. Röstningen är anonym och vinnare avslöjas och presenteras på galan den 19 januari.

Fyll i namn, telefonnummer och mejladress nedan så vi kan kontakta dig om du vinner. Och glöm inte att välja din favorit-look – det är så du tävlar. Röstningen pågår till och med den 11 januari.

Annons

Bland er som röstar kommer vi att utse en vinnare som får en Balmainbox innehållande 12 härliga läppstift från L’Oréal Paris. Värde på kitet är 1 699 kr.

ÅRETS NOMINERADE ÄR:

 

SANDRA BEIJER

KOSOVARE ASLLANI

THOMAS SEKELIUS

LOREEN TALHAOUI

OBS! Endast EN röst från samma enhet kommer att räknas. När den slutgiltiga sammanställningen görs kommer alla eventuella dubbelröster filtreras bort. 

RÖSTA OCH TÄVLA HÄR:

Omröstningen är avslutad.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons