Årets Look till ELLE-galan 2020 – vem vinner i år?

05 dec, 2019 
AvLisa Arnell
Årets nominerade till Årets Look på ELLE-galan 2020
* Tävlingen om omröstningen är avslutad * På ELLE-galan 2020 delar vi ut priset Årets look i samarbete med L'Oréal Paris. Och även i år vill vi ha Er hjälp med att rösta fram vinnaren. Se våra sex nominerade och rösta på din favorit!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tävlingen om omröstningen är avslutad. Vinnare avslöjas på ELLE-galan den 17:e januari. Missa inte vår livesändning från röda mattan och prisutdelningen – här på elle.se från kl 18.00!

ELLE och L´Oréal Paris har utsett sex finalister som vi vill att ni plockar ut en vinnare bland. Den som har flest röster den 7 januari kl 12.00 är den slutliga vinnaren. Röstningen är anonym och vinnare avslöjas och presenteras på galan den 17 januari 2020.

Annons
Annons

Fyll i namn, telefonnummer och mejladress nedan så vi kan kontakta dig om du vinner. Och glöm inte att välja din favoritlook – det är så du tävlar. Röstningen pågår till och med den 7 januari.

Bland er som röstar kommer vi att utse tre vinnare som får hem ett kit från L´Oréal Paris med midjeväska (med Bambitryck), Bambimascara och en spegel, värde ca 499 kr styck.

Vinnare av kiten blev: 

Leia Åkerman, Bjärred

Ella Vinell, Nacka

Sara Yousef, Tullinge

Annons

Grattis!

ÅRETS NOMINERADE ÄR:

Foto: Märta Thisner

Tävlingen avslutas den 7 januari. Vinnaren avslöjas på scen på ELLE-galan den 17:e januari 2020.

Juryn består av ELLEs läsare och följare samt andra som deltar i tävlingen och röstar på sin favorit. Anställda på ELLE/Aller media får rösta men kan ej vinna priset. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. När du är med och tävlar ger du oss rätt att publicera ditt namn och stad på elle.se och i ELLEs sociala kanaler.

Annons