Peg om bröllopet: ”Rädd att jag kommer tappa det totalt”

29 apr, 2022 
Peg Parnevik
Peg Parnevik ska vara tärna när systern Penny gifter sig i sommar. På ELLE-galans röda matta berättar hon om planeringen för möhippan.
– Alltså jag är svettig nu men jag blir ännu mer svettig när jag ska planera möhippan, säger hon.
Annons

Förra gången ELLE-galan hölls, innan pandemin, bar Peg Parnevik en nakenklänning signerad Kevin Nilsson. Denna gala har hon valt att använda samma designer men har gått på temat svart siden istället – i en kreation med släp.

Peg Parnevik om bröllopetBrand logo
Peg Parnevik om bröllopet

Hon och Kevin gick på mattan ihop och berättade om klänningen.

– Det är 21 meter siden. Allt är handsytt och det tog sina dagar men nu är den här. Sist gjorde vi lite av allt, nu kör vi mycket av allt, säger Kevin.

Förra gången körde du nakenklänning och nu går du loss på ett stort släp!

– Ja, vi sa det. Det får bli naket nästa år igen. Så att man ger folk lite att snacka om, haha. Nej men vi kände att det här är mer jag, svart. Det är glam men ändå lite punkigt. Lite Gaga, säger Peg.

Annons

Är Gaga din inspo?

– Ja, faktiskt. Vi älskar Gaga!

Ditt hår känns kortare än vanligt?

– Ja, jag har klippt mig! Det är typ första gången jag är kortklippt. Jag hade det så sist när jag var typ 12. Det är jätteläskigt men väldigt befriande, säger hon och fortsätter:

– Mitt hår har alltid varit mitt id och jag tappade väldigt mycket. Min bästa kompis sa ”kom igen nu, du måste bara släppa det”. Jag hade jättetjockt hår och sen jättetunt här nere. It was just a rat tale. It was not cute!

Hur var det när du satt där i stolen?

Min syster var såhär ”jag kan inte förstå att det e nu det händer”. Jag var så nervös men så fort jag gick därifrån kände jag 100 procent.

Vilken syrra var det, du har ju flera?

– Penny, det är typ alltid Penny, haha. Min bästa vän.

Peg berättar om Pennys bröllop

Hon ska gifta sig i sommar, eller hur?

Ja, jag håller på och planerar hennes möhippa och det är jobb.

Är du tärna?

Ja.

Hur går det?

Annons

Det går sådär. Jag, Philippa och vår bästa vän Elsa planerar hennes möhippa. Alltså jag är svettig nu men jag blir ännu mer svettig när jag ska planera möhippan.

Vad är du mest nervös för med att vara bröllopstärna?

– Jag ska sjunga, har lyssnat på låten och jag gråter varje gång jag lyssnar på den. Det är det jag är rädd för, att jag bara kommer tappa det totalt och få ett emotional break down. Det är min lillasyster. Första i familjen som gifter sig.

Jag vet ju att du har scenskräck och det har vi pratat om förut. Hur går det med det?

– Det går bättre! Nu efter pandemin blir det den första riktiga turnén på typ två år. Så nu känner jag att det ska bli kul. Få spela mina nya låtar och se alla!

Se också: ELLE-galan 2022: Det bästa från röda mattanBrand logo
Se också: ELLE-galan 2022: Det bästa från röda mattan
Annons