De är nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2018!

Dessa är nominerade till årets designer på ELLE-galan.

ELLE-galan 2018 går av stapeln den 19 januari och syftar till att hylla framstående svenska modeskapare och svenskt mode. Ett av de mest prestigefyllda priserna är Årets designer – här är de nominerade till årets pris.
19 december, 2017

De som har haft mest inflytande i modebranschen under det gångna året premieras för sina insatser inom mode och stil då några av Sveriges mest prestigefyllda modepriser delas ut.

De nominerade till priset Årets designer består av tre designers som under året utmärkt sig inom svenskt mode. Vem av dessa som får den stora äran att ta emot utmärkelsen avslöjas på ELLE-galan, fredagen den 19 januari. Nominerade till Årets designer 2018 är:

Roland Hjort, Whyred

“Innovativt och överraskande. Roland Hjort upphör aldrig att förvåna med ständigt nya visionära silhuetter, paletter och konstfulla mönster. Samtidslook med hög modepuls!”

 

Frida Bard, HOPE

“Dam eller herr? Oviktigt! Frida Bard är designern som vågar utmana systemet med en look som uppmuntrar oss att tänka bortom garderobens könspolarisering. Nytt och energifyllt!”

 

Carin Rodebjer, Rodebjer

“Personligt och signaturstarkt. Carin Rodebjer går från klarhet till klarhet med en urban, global look som klär den moderna kvinnan – i alla åldrar. Garderobsfavoriter för alla tillfällen!”

Läs mer:

Popduon Icona Pop leder ELLE-galan 2018!

Röda mattan på ELLE-galan 2019- se alla bilder här

Alla vinnare på ELLE-galan 2019