KVÄLLENS GALA-DJ: DANIELLA JOHNSSON

11 jan, 2013 
Av
Annons

Musiken på dansgolvet

Daniella Johnsson är DJ:n som i år fått i uppgift att underhålla gästerna på dansgolvet. Vi bad henne berätta lite om sig själv, avslöja sin drömspelning och den ultimata partylåten. Dessutom ger hon oss ett urval av kvällens spellista. Best of ELLE-galan 2013 hittar du här.

För de som inte vet vem du är, berätta lite kort om dig själv.

– Jag heter Daniella Johnsson och är 24 år. Jag har varit dj i 4 år, älskar att få jobba med musik! Utöver det så är mina intressen mode, resor och yoga.

Annons

Vilken är din bästa eller roligaste spelning hittills?

Soblue events för Jade Jagger, Missy Elliott och Diddy är en sak och det är alltid kul att jobba med världsartister, men dom där mindre festerna som känns som en “hemmafest” är alltid speciella.

Vilken låt missar du aldrig att ha med på dina spelningar?

Paper Planes av M.I.A. har jag alltid med mig.

Vems fest/bröllop/visning/tillställning skulle du allra helst bli inringd till?

– ELLE-galan har varit ett mål för mig att spela på så det ser jag fram emot i kväll. Sen får Rihanna gärna välja mig som hennes europeiska turne-dj och som specialprojekt. Karl Lagerfeld får gärna kontakta mig för att sätta musiken för en Chanel-visning eller H&M för att sätta playlists för alla deras butiker i världen.

Vilken är den ultimata partylåten?

– Efter 00.00 så är Beyonce med Crazy in love en floorfiller sedan 2003.

Vilka dj:s är dina favoriter som inspirerar dig?

Annons

– Två amerikanska DJ:s. Den ena är Mia Moretti som blandar musikstilar hej vilt under sina set, hon inspirerar mig och den andra är Diplo för sin stil och worldwidekänsla. Svenska legenden DJ Viet-Naam får mig alltid att dansa.

Svenska ELLE fyller 25 år i år, vilken låt vill du gratulera oss med?

– Låten, Only Girl (In the world) med Rihanna, Grattis Elle!

av LISA ARNELL foto JOHANNES HELJE

Annons
Annons