KVÄLLENS DJ: DANIELLA JOHNSSON!

17 jan, 2014 
AvLisa Arnell
Annons
daniella-mini2

Även i år sköts musiken på ELLE-galans fest av DJ:n Daniella Johnsson. Vi ringde upp Daniella för några snabba frågor och bad henne också att dela med sig av kvällens spellista.

Hej Daniella, kvällens DJ! Du skötte musiken även förra året, vad har hänt sedan sist?

– En massa kul! Har haft ett fullspäckat år med massa spelningar, har bland annat dj:at för H&M, gjort events med superproducenten Timbaland som gillade vad jag spelade och gav mig erbjudande om att gigga på hans nästa turne i Europa.

Annons

Vilka är årets topp-5-låtar?

– Just nu gillar jag personligen dessa, det pirrar! Beyonce – Drunk In love, Chaka Khan – I feel for you , Lonyo – Summer Of Love, Pharrell Williams – Happy och M.I.A. – Y.A.L.A.

Är det fortfarande Rihanna som är drömuppdragsgivaren?

– Nu skulle jag nog säga att få vara DJ på världsturné med Beyonce eller Riri och deras specialevents. Eller att bli Karl Lagerfelds favvo-DJ och sen bli musikansvarig på Chanel, för deras events.

I Sverige då?

– Att få jobba på ELLE-galan har varit ett mål för mig sen jag startade så efter att ha blivit vald igen, andra året, är ju ännu roligare än första gången så nu skulle jag säga att nästa mål är att få göra något stort med ett företag som H&M, dock mer på en internationell nivå. Men du.. jag måste ju spela på ELLE-galan 2015 också!

Vad ska du ha på dig på ELLE-galan?

– Åh det blir en rolig mönstermix mellan Stella McCartney och Topshop, resten får ni se på galan när jag spelar musiken för Er!

Annons

Vi bad Daniella dela med sig av kvällens spellista så varsågod:

dnlla33157_flat_v1
dnlla33292_v2_flat

av LISA ARNELL foto JOHANNES HELJE

Annons
Annons