ANNONSSAMARBETE MED LYKO
Kändisarnas hudvårdsrutin

Tutorial: Inspireras av profilernas hudvårdsrutin - steg för steg

Ansiktstvätt, hudkräm – och sen då? Ja, att veta vad som behövs för att maxa sin hudvårdsrutin är inte helt lätt. Kakan Hermansson, Sara Biderman, Emma Unckel och Janice Kavander delar med sig av sina bästa tips!
14 april, 2022

Drömmer du om en frisk och välmående hy? Då är valet av hudvård extra viktigt. Huden älskar nämligen rutiner, och genom att investera i produkter anpassade för just dig skapar du goda förutsättningar för en frisk hud med härlig lyster.

Några som har stenkoll på skönhet och gärna delar med sig av sin expertis är Kakan Hermansson, Sara Biderman, Emma Unckel, Janice Kavander och Thérèse Hellström. Här visar de upp sin hudvårdsrutin och tipsar om sina favoritprodukter just nu!

Kakan Hermanssons hudvårdsrutin

Get ready with Kakan
0:40

Efter reklamen: Get ready with Kakan

(0:40)

Slå på ljud

Så gör du, steg för steg: Börja med att tvätta ansiktet med Lancôme Miel-en-Mousse Foaming Cleanser, en rengöringsmousse som enkelt avlägsnar smink samtidigt som den vårdar huden. Därefter använder du Lancôme Rose Sugar Scrub som är en mild exfolierande ansiktsskrubb med sockerkorn och rosvatten.

Det tredje steget innefattar Lancôme Advanced Génifique, ett serum med fuktgivande formula som snabbt smälter in i huden. Använd sedan ögonserumet Lancôme Advanced Génifique Eye & Lash Concentrate och avsluta med att applicera Lancôme Hydra Zen Moisturising Cream som är en dagkräm med återfuktande och lugnande egenskaper.

 1. Ansiktsrengöring: Lancôme Miel-en-Mousse Foaming Cleanser
 2. Ansiktsskrubb: Lancôme Rose Sugar Scrub
 3. Ansiktsserum: Lancôme Advanced Génifique
 4. Ögonserum: Lancôme Advanced Génifique Eye & Lash Concentrate
 5. Dagkräm: Lancôme Hydra Zen Moisturising Cream

Sara Bidermans hudvårdsrutin

Get ready with Sara Biderman
0:34

Efter reklamen: Get ready with Sara Biderman

(0:34)

Slå på ljud

Så gör du, steg för steg: Rengör huden med hjälp av Lancôme Miel-en-Mousse Foaming Cleanser och addera sedan Lancôme Tonique Confort för att göra proceduren komplett.

Därefter är det dags för Lancôme Rénergie Sheet Mask, en sheetmask som bidrar till att huden upplevs mer fast och fyllig. Addera sedan ögonserumet Lancôme Advanced Génifique Eye & Lash Concentrate och avsluta med att applicera Lancôme Hydra Zen Liquid Moisturizer, en återfuktande och lugnande dagkräm som samtidigt skyddar huden.

 1. Ansiktsrengöring: Lancôme Miel-en-Mousse Foaming Cleanser
 2. Ansiktsvatten: Lancôme Tonique Confort
 3. Sheetmask: Lancôme Rénergie Sheet Mask
 4. Ögonserum: Lancôme Advanced Génifique Eye & Lash Concentrate
 5. Dagkräm: Lancôme Hydra Zen Liquid Moisturizer

Emma Unckels hudvårdsrutin

Get ready with Emma Unckel
0:30

Efter reklamen: Get ready with Emma Unckel

(0:30)

Slå på ljud

Så gör du, steg för steg: Inled hudvårdsrutinen med Lancôme Crème-Mousse Confort, en skummande mousse som avlägsnar smink och orenheter. Därefter adderar du Lancôme Tonique Douceur Hydrating Toner som är ett alkoholfritt ansiktsvatten för normal/torr hud. Applicera sedan Lancôme Hydra Zen Jelly Mask, som är en återfuktande ansiktsmask. Smörj in huden med Lancôme Advanced Génifique ett fuktgivande serum för alla hudtyper. Avsluta med Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer som är en återfuktande och lugnande dagkräm som dessutom skyddar mot orenheter.

 1. Ansiktsrengöring: Lancôme Crème-Mousse Confort
 2. Ansiktsvatten: Lancôme Tonique Douceur Hydrating Toner
 3. Ansiktsmask: Lancôme Hydra Zen Jelly Mask
 4. Ansiktsserum: Lancôme Advanced Génifique
 5. Dagkräm: Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer

Janice Kavanders hudvårdsrutin

Get ready with Janice
0:34

Efter reklamen: Get ready with Janice

(0:34)

Slå på ljud

Så gör du, steg för steg: Gör som Janice och inled din huvdvårdsrutin med ansiktsrengöringen Lancôme Crème-Mousse Confort. Applicera sedan ansiktsvattnet Lancôme Tonique Douceur Hydrating Toner och fortsätt med Lancôme Rénergie Sheet Mask, som är en sheetmask som bidrar till att huden upplevs mer fast och fyllig.

Därefter adderar du ögonserumet Lancôme Advanced Génifique Eye & Lash Concentrate och avslutar med Lancôme Hydra Zen Moisturising Cream-Gel, en lugnande och återfuktande gelkräm speciellt anpassad för normal till kombinerad och känslig hud.

 1. Ansiktsrengöring: Lancôme Crème-Mousse Confort
 2. Ansiktsvatten: Lancôme Tonique Douceur Hydrating Toner
 3. Sheetmask: Lancôme Rénergie Sheet Mask
 4. Ögonserum: Lancôme Advanced Génifique Eye & Lash Concentrate
 5. Gelkräm: Lancôme Hydra Zen Moisturising Cream-Gel