Kändisarnas fina hyllningar till Kenza på röda mattan

19 jan, 2019 
AvJohanna Lejon
En av gästerna på fredagens ELLE-gala var Kenza Zouiten Subosic. Och den kärlek hon möttes av på röda mattan var något utöver det vanliga.
Annons

Det var den 1 januari i år som influencern Kenza Zouiten Subosic berättade, via ett Instagram- och ett blogginlägg, att hon väntar sitt första barn tillsammans med maken Aleks.

Kenzas lyckobesked

Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan”, skrev hon på sin blogg.

Dessutom avslöjade Kenza, ärligt och sårbart, att vägen till en graviditet varit långtifrån enkel. Parets önskan om tillökning har kantats av svårigheter med flera misslyckade IVF-behandlingar:

Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta.

Annons

Kenza är nu halvvägs i sin graviditet och i går, på ELLE-galan, visade hon för första gången upp den växande gravidmagen utanför sina egna sociala medier.

– Att gå på röda mattan som gravid känns som vanligt, bara det att man har någon med sig – man är aldrig ensam, berättade Kenza för ELLE.

Och hyllningarna lät inte vänta på sig. På röda mattan överöstes Kenza med fina ord och glada tillrop. Dels över sin outfit, signerad Fadi el Khoury, men också över det modiga i att berätta om sin stundtals jobbiga resa till att bli med barn.

ELLEs Frida Fahrman passade på att krama om Kenza lite extra. ”Du bär på det finaste som finns”, slog hon fast och fortsatte:

– Jag har blivit så berörd av det du har skrivit i dina sociala medier. Jag har tittat – och gråtit. Jag har också varit en av dem som har kämpat med att inte kunna få barn och sedan få barn. Jag vill bara säga att det är fantastiskt det du gör, och att du vågar stå upp för det. Det är så viktigt och jag är sjukt impad!

Kenza på ELLE-galan gravid

Foto: Frank Nordenberg

Läs mer:

 

Annons