Kakans hyllning till Marie Fredriksson på ELLE-galan 2020

17 jan, 2020 
ELLE-galan 2020
Wow! Kakan Hermansson överraskade publiken på årets ELLE-gala och bjöd hela publiken på sång. Hon framförde Roxettes ”She's got the look”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: SE NÄR KAKAN OCH GOSPELKÖREN FRAMFÖR ROXETTES SHE´S GOT THE LOOK

Den glammiga ELLE-galan är i full gång i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm. Efter att gästerna poserat bland blixtarna på röda mattan var det dags för årets värd, Kakan Hermansson, att inleda galan.

Det här året valde hon att göra det med sång. Hon valde att hylla Marie Fredriksson med Roxettes klassiska låt She’s got the look. Låten kom ut 1988 och har framförts många gånger av Marie och parhästen Per Gessle.

Med sig hade hon gospelkören GET UP Soul Choir som förhöjde stämningen ytterligare. Hon avslutade framträdandet med orden ”She had the look, am I right”.

Kakan Hermansson hyllar Marie Fredriksson på ELLE-galan 2020
Kakan Hermansson sjunger "The Look" tillsammans med en gospelkör på ELLE-galan 2020

Marie Fredriksson blev 61 år

Marie Fredriksson gick bort den 9 december 2019, i sviterna av sin tidigare sjukdom. 2002 drabbades hon av en hjärntumör och blev svårt sjuk.

Hon blev efter tuffa behandlingar friskförklarad men levde fortsatt med hälsoproblem som hon fått i sviterna av sin cancer och av strålbehandlingen. Hon skrev själv om kampen mot sjukdomen i självbiografin Kärleken till livet som kom ut 2015.

VIDEO: SE HYLLNINGEN HÄR

 

Foto: Mathias Nordgren & David Thunander

LÄS MER:

ELLEs profiler: Det har vi med oss i partyväskan på ELLE-galan

50 looks vi minns från ELLE-galan genom tiderna

De är nominerade till Årets designer på ELLE-galan 2020!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons