Kakans 5 (supersnygga!) ombyten på ELLE-galan

21 jan, 2019 
Kakan klänningar ELLEgalan 2019
Till årets ELLE-gala var Kakan Hermansson tillbaka som konferencier. Under prisutdelningen bytte hon mellan fem olika outfits, vi har samlat dem alla här.
Annons

På årets ELLE-gala var Kakan Hermansson tillbaka i sitt rätta element: på scen för att underhålla galans publik, presentera prisudelare och vinnare – och bara vara fabulous och fantastisk.

Under galan utsågs 14 vinnare, vi fick lyssna på kloka, roliga och känslosamma tal, vi fick se fem spektakulära modevisningar och höra publiken sjunga Roxettes She’s got the look. Och Kakan själv hade verkligen ”the look” – fem stycken för att vara exakt. Se var alla hennes klänningar och accessoarer kom ifrån nedan.

Foto: Mathias Nordgren Stylist: Christopher Insulander

Kakans fem ombyten under kvällen:

Kakan Hermansson i en svart klänning gjord på återvunna plagg från H&M Take Care.

Kakan Hermansson gjorde entré i en svart look från H&M Take Care. Klänningen är gjord av återvunna plagg från tidigare kollektioner och specialsydd för ELLE-galan 2019. Klänningen består av en halv Premium Collection-kavaj, en korsett skapad av en H&M x Balmain-klänning, samt en kjol från en tidigare Conscious Exclusive-kollektion.  Örhängena kommer från Helen Carlsson.

Annons
Kakan Hermansson i en glittrig figursydd kostym från HOPE.

I den andra looken glänste Kakan i en figursydd glitterkostym från svenska Hope och diamanter från Lwl jewellery.

Kakan Hermansson i skinnklänning från Rave Rewiew.

Vinnarna av H&M & ELLEs nykomlingsstipendium Rave Review är genierna bakom det tredje ombytet. En figurnära skinnklänning med svarta tryck och rockiga detaljer. Det maffiga halsbandet som skiftar i silver har smyckesdesignern Helen Carlsson gjort.

Annons
Kakan Hermansson i en pampig svart klänning med detaljer i guld från Selam.

Explosivt och pampigt med massor utav tyll. Kakan bar i sin fjärde look en magisk svart klänning med detaljer i guld. Designad av årets blickfång Selam Fessahaye.

Kakan Hermansson i glittrig klänning från Ida Klamborn och chaps från Anna Celsing.

Sist men inte minst: Kakan avslutade i en skimrande skir glitterklänning av svenska Ida Klamborn, svarta lackchaps av Anna Celsing och diamanter från Lwl Jewellery.

Annons

Alla smycken kommer från Helen Carlsson och Lwl Jewellery.

Foto: Mathias Nordgren Stylist: Christopher Insulander

Läs mer:

 

Annons