Kakan Hermansson om ELLE-galan 2020

16 jan, 2020 
AvSanna Rossäng
Kakan Hermansson ELLE-galan 2019
Ikväll är det dags för ELLE-galan 2020. Vi har tagit pulsen på årets konferencier Kakan Hermansson om förväntningarna, livesändningen – och hur många ombyten vi kan förvänta oss i år!
Annons

Sedan starten 1998 har ELLE-galan varit årets största modehändelse – och i år år det inget undantag. Förutom livesändningen från röda mattan med Emma Unckel och Frida Fahrman kommer vi få följa en händelserik prisutdelning som hyllar svenskt mode i en rad olika kategorier. Kakan Hermansson är årets konferencier och har höga förväntningar på den stundande galakvällen!

Vi har tagit en liten pratstund med Kakan och hon menar att ELLE-galan 2020 är den bästa galan någonsin – innan den ens har börjat!

Hur taggad är du på ELLE-galan 2020?

– Fruktansvärt taggad och så enormt nervös. Jag har aldrig varit så här nervös, men min flickvän sa att jag säger så varje år.

Vad ser du mest fram mot?

– I år är det verkligen en perfekt blandning av starka vinnare och prisutdelare med pondus. Vi försöker matcha och väva in allt så vi får den perfekta blandningen, vår gala ska lämna avtryck!

Fem ombyten i fjol – hur många ombyten kan vi förvänta oss i år?

Annons

– Om jag bara visste! Jag brukar veta det ungefär vid klockan 16 i eftermiddag. Men minst tre!

Vilket är ditt starkaste minne från ELLE-galan genom tiderna?

– Det finns olika kategorier. Ett var när jag skämtade om att min rumpa vann pris för Årets röv och jag såg hur min pappa begravde ansiktet i händerna av skam, men skrattade ändå. Minns även Christopher Insulanders otroliga 90-talsvisning, eller var det 2000-visning? Och så klart när Sara Danius höll sitt tacktal för priset som Årets bäst klädda kvinna förra året. Det vill jag aldrig glömma.

Varför ska man inte missa livesändningen?

– För ELLE-galan 2020 är det bästa vi gjort redan innan den ens har börjat!

Foto: Mathias Nordgren

LÄS MER:

Annons